Peroutka z Tváře: Rána před finále! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Peroutka z Tváře: Rána před finále!

Milan Peroutka má trauma.
Milan Peroutka má trauma. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, Jakub Poláček, TV Nova )

Nemůže na ni přestat myslet! Milana Peroutku (27), který vyhrál už tři kola třetí Tváře, čeká v neděli velké finále. Zpěvák ale ani v návalu práce stále nemůže zapomenout na Míšu Doubravovou (25), dnes už Tomešovou. „Rozchod jsem ještě nerozchodil,“ přiznává. 

Se synem zesnulého bubeníka Olympiku Milana Peroutky st. (†49) muzikálová zpěvačka chodila šest let a vypadalo to, že se budou brát. Pak se najednou zčistajasna zabouchla do kolegy Romana Tomeše (29) a následoval rychlý rozchod. V roce 2015 požádal Roman přímo na jevišti Divadla Kalich svou vyvolenou o ruku, o rok později se vzali.
Milan totálně ostrouhal. I když má jeho bývalá láska se svým manželem tříměsíčního Kristiána, jedno mu to dodneška není. „Navíc se teď budeme s Romanem Tomešem často vídat. Alternujeme totiž v jedné roli v muzikálu Krysař,“ říká Peroutka.

Až skončí Tvář, na čas si oddechne a už v červenci vlítne rovnou na jeviště Kalichu, kde se chystá diváky vyžádaná obnovená premiéra jednoho z nejoblíbenějších příběhů všech dob. Už při zkouškách může být pořádně horko. „Bude to asi těžké. Míša nechala Milana kvůli Romanovi. Je snad logické, že s ním tedy nemá úplně idylické vztahy,“ řekla Aha! na vysvětlenou kolegyně z muzikálu.
„Učím se s ním vycházet,“ přiznal Milan. Snad to zvládne. Jejich společná postava Štěpána je po titulní roli Krysaře druhá největší. Premiéru 8. září si Míša jistě nenechá ujít. Komu asi bude tleskat?

Silná finálová čtyřka
Milan Peroutka, který v minulém kole zvítězil jako Andrea Bocelli (58) a Sarah Brightman (56) v jednom, se dostal do finálové čtveřice s Tatianou Vilhelmovou (38), Marthou Issovou (36) a Markétou Konvičkovou (22).

Na video s Peroutkou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ellenic
13. 5. 2017 • 08:29

Milan Peroutka byl v Tváři skvělý, měl by za minulostí udělat čáru, rozchodem s Doubravovou jeho život nekončí . Možná to tak mělo být, podle mne nemá čeho litovat, ženská, která po narození dítěte se objevuje brzy ve společnosti, to o něčem svědčí . Její "oděvní" kreace, to je také zážitek. Myslím si, že Milana čeká jiná a mnohem lepší partnerka. Hodně štěstí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.