Hunčárová ze StarDance si trhá vlasy: Tohle jí nevyšlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hunčárová ze StarDance si trhá vlasy: Tohle jí nevyšlo!

Kvůli vztahu s Ridim přišla Lucie i o práci.
Kvůli vztahu s Ridim přišla Lucie i o práci. (Foto: Mária Rušinová, David Raub, David Kundrát, Pavel Machan, Martin Hykl, ara )

Po rozchodu s choreografem StarDance Janem Onderem (31) přišla tanečnice Lucie Hunčárová (31) nejen o partnera, ale také o práci. Na tanečním parketu ji nahradila o šest let mladší Veronika Lálová (25). A v Lucii, která randí s Italem v kuchyni Emanuelem Ridim (43), to vře jako v papiňáku!

„Já jsem tu možnost Honzovi vlastně navrhla. Ale bylo to jen takové rejpnutí! Říkala jsem mu, že Veronika je tanečnice pro něho, protože je mladá a bez partnera. A už se to tak děje,“ řekla deníku Aha! Onderova bývalka. „To víte, že mě to mrzí! Pracovali jsme spolu deset let a je plno lidí, kteří i po rozchodu dál spolupracují. Myslela jsem, že to tak bude i u nás, ale bohužel,“ posteskla si Hunčárová, která zatím žádného tanečníka nemá.

S Onderem měla vystupovat o víkendu v Luhačovicích, ale nahradila ji právě Veronika. „Měli jsme domluvenou spoustu věcí a já jsem z nich byla vyškrtnuta. Myslím, že neprávem. Ty Luhačovice jsme měli domluvené rok předem! Mrzí mě to, ale na jednu stranu to musím chápat,“ dodala Hunčárová.

Lálová je spokojená
Veronika Lálová sice není zatím oficiálně novou Onderovou taneční partnerkou, ale na akcích ho bude doprovázet až do léta. „Je to fajn spolupráce a je to dobrý kamarád, tak uvidíme. Nějakých pár domluvených akcí do prázdnin ještě máme a o něčem se bavíme. Je docela fajn, že spolu vedeme i kurzy,“ svěřila loňská královna StarDance. „Přijala jsem pracovní nabídku, tu jsem si užila a vypomohla Honzovi. Nepřipadám si tak, že bych jí brala práci, jejich spor si musí vyřídit oni,“ vzkázala Veronika Lucii.

VIDEO - Ridiho dovolená snů s milenkou: Ukázali luxusní apartmán!



Přečtěte si
britva
10. 5. 2017 • 22:46

dokud bude pořádně kuchtíkovi Emanovi rajtovat na vocasu, tak má finančně vystaráno a o to asi šlo, néééé

xsedmikraska
10. 5. 2017 • 12:38

Lucie mohla očekávat, že když opustí partnera, najde si náhradu. Jako výborná tanečnice si určitě najde náhradu i v profesní oblasti. Prvořadé je, když je soukromý život nádherný, ne?

vigela
10. 5. 2017 • 10:20

Lucie Hunčárová mi byla vždy moc sympatická, na rozdíl od citované kolegyně - diblíka. Přeji jí, ať se jí daří lépe.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.