Aktuální foto Agáty a Jakuba: Smutné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Aktuální foto Agáty a Jakuba: Smutné!

Manželství Jakuba a Agáty není ideální.
Manželství Jakuba a Agáty není ideální. (Foto Aha! – Martin Hykl, ara)

Ti dva se sice snaží tvářit, že u nich v manželství je všechno v pořádku, ale podle prvních společných snímků se zdá, že to není úplně pravda. To koneckonců posuďte sami…

Jejich vztah prochází krizí od té doby, co byla těhotná Agáta Prachařová osočena z nevěry. Jakub Prachař s manželkou sice nadále sdílí jednu domácnost a o víkendu spolu i s malým Kryšpínem vyrazili na výlet parníkem po Vltavě, ale velká romantika to zřejmě nebyla.

Napovídají to alespoň snímky z jejich návratu, kdy Agáta místo aby držela za ruku svého manžela, držela v ruce mobil a nespustila z něj oči. Jaká atmosféra vládne za zdmi jejich domu, tak ví jen oni dva a o své tajemství se evidentně nechtějí podělit. „Nebudu nic komentovat,“ uvedla Agáta stroze pro Blesk.

Video: Agáta zapomněla výročí svatby! Promluvila o hádkách a nadávkách!



Přečtěte si
-bello-
10. 5. 2017 • 23:29

xsedmikraska Agáta není " nespoutaný živel ." Agáta na "živla" nemá.Je to blbka plná mindráků .Možná z dětství, které jí připravila stará Žilková,Agáta neví , jak se chovat, furt něco po někom kopíruje, a protože je blbá jakou štoudev nikdy nebude s ní jinak.

xsedmikraska
10. 5. 2017 • 11:30

Z Jakuba je vážně fešák. Těžko říct, zda při vybírání své budoucí partnerky tak dlouho vybíral, až přebral. Agáta je nespoutaný živel, nemůžeš od něj očekávat klid, stabilitu. Možná až zestárne?

jeny.lopez
9. 5. 2017 • 21:25

Brečela? Ne,tak proč jste trapný a píšete takové kraviny?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.