Zedníček se sápal na Zagorovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zedníček se sápal na Zagorovou

Pavel Zedníček se prostě rozhodl, že Hanku dostane v průběhu jejího vystoupení a neustále se na ni vrhal. A Hance to rozhodně nebylo nepříjemné.
Pavel Zedníček se prostě rozhodl, že Hanku dostane v průběhu jejího vystoupení a neustále se na ni vrhal. A Hance to rozhodně nebylo nepříjemné. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Herci Pavlu Zedníčkovi nestačí jedna ženská. V úterý večer se rozhodl, že dostane Hanku Zagorovou, a udělal proto opravdu všechno. Vůbec mu nevadilo, že ho v restauraci SOHO, kde se konala párty k deseti letům časopisu Moderní byt, doprovází přítelkyně Hanka Kousalová.

Nejdříve na Hanku Zagorovou jen pokřikoval: „Já chci Biograf lásky!“ A když Hanka nereagovala, rozhodl se, že se na ni vrhne přímo na pódiu. Domů naštěstí odjel se svou Haničkou.

Časopis Moderní byt zřejmě velice pravidelně čte i Štěpánka Duchková, která byla také pozvána na párty. Doprovázel ji její přítel Jan Hruška. Bez doprovodu se ukázal Kamil Střihavka, ten však přišel pracovat, a tak nebylo nutné, aby mu někdo dělal garde.

14.6.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.