Bolek Polívka - Mé šesté dítě bude holčička | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bolek Polívka - Mé šesté dítě bude holčička

Bolek Polívka
Bolek Polívka (Aha! – Marek Pátek)

BRNO – Uznávaný komik i charakterní herec Bolek Polívka (57) přiznal, že jeho šestý potomek bude holka! „Už víme, že to bude holčička, tak se připravujeme,“ říká Polívka. A o dalším potomkovi zatím neuvažuje, ale přiznává, že takové úvahy se ho vlastně ani netýkají. „Ono to plánování možná probíhá, ale já se ho nezúčastňuji.

Jsem vždy postaven před holý fakt,“ směje se »intrikám« svých osudových žen samozvaný valašský král.

V rozhovoru pro Lidové noviny pak přiznal i to, že ani kdyby některé z jeho dětí v budoucnu žilo nezřízeně, nechystá se ho rozhodně vydědit. „Takových krutých gest snad ani nejsem schopen,“ děsí sám sebe herec. Na rozdělení majetku, který po svém otci šest dětí zdědí, se podle jeho slov budou muset buď domluvit, nebo se povraždí. Nakonec se Polívka chtě nechtě musel zmínit o své bývalé ženě Chantal Poullain. „K tomu, abychom si se Chantal odpustili, je asi ještě daleko,“ vzpomněl na nepříliš radostnou kapitolu svého života Bolek Polívka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.