Petr Nárožný (79): Smíření se synem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petr Nárožný (79): Smíření se synem!

Petr Nárožný s manželkou.
Petr Nárožný s manželkou. (Foto: herminapress.cz, ara)

Petr Nárožný (79) nemohl poměrně dlouhou dobu přijmout fakt, že je jeho syn Petr (37) homosexuál. Podle Blesku se herec ale nakonec s orientací svého potomka smířil a dokonce přijal i jeho partnera.

Celá rodina se totiž objevila v pražské zoo, kde v pavilonu goril slavil sameček Ajabu první a sameček Kiburi sedmé narozeniny. „Zvířata neumí být zlá ani zákeřná a já jim přeji, a dnes hlavně gorilám, aby na ně byli lidé hodní a dopřáli jim místo k životu,“ prohlásil Nárožný, kterého na akci doprovázela jeho manželka Iva a již zmiňovaný syn Petr s přítelem Michalem.

Podívejte se na vzpomínku Petra Nárožného:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivanak
29. 4. 2017 • 13:05

Nedokážu pochopit rodiče,jak se kvůli orientaci mohou otočit zády ke svým dětem.Stačí,když pár těch ostatních ještě v dnešní době je odsuzuje a ponižují je.Ten jejich potomek přišel na svět jejich přičiněním,on si sám ani tu orientaci nevybral a těžké je pro něho samého se s tím vyrovnat a když se k němu otočí zády i jeho rodiče,tak to je dobrá darda do zad.Znám spousty těchto lidí a podotýkám,jsem normální orientace.Mnozí by se od nich měli učit slušnosti,pořádku a dobrého srdce.Vím,že i mezi nimi nejsou všichni OK,ale to nemá nic společného s orientací.Dobře,že to panu Nárožnému došlo a netrestá dál svého syna,když on se podílel na jeho životě.

-bello-
29. 4. 2017 • 10:47

Nárožný je v tom případě přiblý macho.Jak vůbec uvažuje? Nebavit se se snyem proto, že je gay? Kristepane, to je vůůůl Kdyby se místo toho staral, aby vylepšil svůj projev do normálu.koukla jsem na nějáká " Zlatíčka " na Youtube. Nárožný tam převaluje češtinu do intonace " anglického lorda" a je trapnej !!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.