Vilhelmová dostane od Dyka na zadek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vilhelmová dostane od Dyka na zadek!

Tatiana Vilhelmová
Tatiana Vilhelmová (Foto Machan, Hykl, Kundrát, Pátek, )

Nesahat! Tatianu Vilhelmovou (38) může po zadku plácat jen její partner Vojtěch Dyk (31). Cizí chlap by nejspíš dostal pěstí! V desátém kole Tváře proto opět vystoupí spolu.

Táňa a Vojta se představí jako americká r&b zpěvačka Ciara (31) a lamač dívčích srdcí Justin Timberlake (36) v erotikou nabitém duetu Love sex magic, kde dojde i na ono plácání po zadečku. Herec a zpěvák doprovodí svou partnerku v novácké show už podruhé. Ve čtvrtém kole se po jejím boku převtělil do zpěvačky Celine Dion (49). Nyní z něj bude skutečný chlap.

Sedm vrstev
Před maskéry tentokrát stál náročný úkol. „Mohu prozradit, že šlo o jednu z nejnáročnějších proměn vůbec. Udělat ze sexy bělošky sexy černošku trvalo docela dlouho,“ prozradila deníku Aha! šéfka týmu maskérů Adriana Bartošová. „Normálně stačí tři až pět vrstev nanášení tmavého make-upu. U této proměny bylo potřeba vrstev sedm! Tónování očí a pusy zabralo hodinu a půl. Dále se přidávaly příčesky a dobarvovaly se vlasy,“ odhalila tajemství proměny. Nakolik bude Táňa coby Ciara úspěšná, uvídíte v neděli ve 20:20 na Nově.

V koho se promění další soutěžící?
Martin Dejdar – Sherly Daisy
Ondřej Ruml – Maroon 5
Adéla Gondíková – Elvis Presley
Aleš HámaPavol Habera
Martha Issová – Zaz
Milan Peroutka – Neo
Markéta Konvičková – Aretha Franklin

Na video s Vilhelmovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
28. 4. 2017 • 15:57

Moc budu Tatianě a jejímu Bykovi držet palce.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.