Ťukněte si s celebritou! Začínající herečka Charlotte Ella Gottová slaví 11 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ťukněte si s celebritou! Začínající herečka Charlotte Ella Gottová slaví 11

Charlotte Ella Gottová
Charlotte Ella Gottová (Archiv Divadla Broadway)

11. narozeniny dnes slaví začínající herečka a dcera Karla Gotta Charlotte Ella Gottová. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Že pro dceru mistra Karla Gotta Charlottu Ellu není problém postavit se na jeviště před velké publikem, ukázala na předávání cen Český slavík Mattoni 2016. Jako teprve desetiletá převzala za otce Karla Gotta, který se kvůli hospitalizaci nemohl slavnostního večera zúčastnit, obě jeho ocenění. Byl to jak Slavík za 1. místo v kategorii Zpěvák roku, tak titul Absolutní slavík.

„Tatínek mě sem poslal, protože maminka ani sestřička nejsou fotogenické. Ale mně to nevadí, protože já jsem po tatínkovi a jsem na to pyšná. Tatínek moc všem děkuje za hlasy. Moc tady chtěl být, ale nemůže, protože je v nemocnici se zády. A právě se dívá. Tati, doufám, že jsem ti neudělala ostudu, jestli ano, tak promiň. Moc ti děkuju, protože konečně můžu ponocovat s dospělými,“ řekla Charlottka Ella Gottová, která měla na tuto příležitost speciální šaty, na nichž se třpytilo 40 pozlacených slavíků. „Je jich tam tolik, protože maminka má tolik let a protože tolik Slavíků má tatínek doma,“ upřesnila desetiletá Charlotte, jejíž oslnivý outfit pocházel od návrhářského dua Poner. „Na pódiu vypadala jako zkušená celebrita a šaty se krásně třpytily,“ napsala na Facebook Nikol Ponerová.

Na prknech, která znamenají svět, Charllote Ella Gottová debutovala jako sedmiletá, a to v září 2013 v Divadle Broadway v muzikálu zpěváka a skladatele Michala Davida Mata Hari, kde si zahrála dceru známé špiónky. S herečkou a zpěvačkou Kateřinou Brožovou zazářila v premiérovém přídavku Kde je moje Non. V publiku nechyběli jak hrdí rodiče – Karel Gott a Ivana Gottová –, tak jejich mladší dcera Nellinka a též třeba dívenčina učitelka ze školy.

Půvabná Charlotte Ella Gottová se společně se svým otcem a plejádou známých umělců, jako jsou Rudolf Hrušínský, Alžbeta BartošováLucie VondráčkováIva JanžurováRoman VojtekVáclav KoptaMarika Šoposká, či Michal Kurtiš předvedla v komediálním muzikálu Decibely lásky (2016), jehož scénář i režii obstaral Miloslav Halík a hudbu opět složil Michal David.

Charlotte Ella Gottová má mladší sestru Nellu Sofii (narozena 28. května 2008) a ještě dvě mnohem starší nevlastní sestry: Dominiku (1973) a Lucii (1987), obě z dřívějších vztahů mistra Karla Gotta.

Na video s Karlem Gottem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...




Přečtěte si
vigela
1. 5. 2017 • 21:53

To myslíte vážně?

-bello-
1. 5. 2017 • 00:13

No, co si budeme povídat.Karlička by se měla začít pořádně učit, aby obstála i na nesoukromých školách, protože jak to tak vypadá, díru do světa jinak neudělá.Leda, že by jí tatík výhledově koupil na 5 let angažmá v TV Prima a pak 2x štěk jako roští v muzikálu

-bello-
30. 4. 2017 • 23:52

adjacky Gottová měla něco jako tmavohnědý vlasy.Jsou jí vidět i na fotkách odrosty.Někde je na netu fotka z doby, kdy na nějakém mejdanu potlkala Gotta.Na fotce je to umaštěná buchta s vlasy na krátko , v průhledným triku a pod ním nic než její prsa. Vypadá, že je tam ožralá.Když to vytiskli, myslím její máma v Opavě chodila radši kanálama.Její Ivanka vymetala mejdany a putyky, jen aby nemusela zpátky nosit v Motole mísy. Teď je k nepoznání změněná a vypadá o 10000 % líp. .Tedy já nevím, ale když v US stlala ty postele jako au pair ( a studovala život ) a vypadala tak, jak vypadala, že by Douglas oslepl , totálně mu zcepeněl mozek a nabrnknul si Macháčkovou Ivanu , cuchtu z Východu ? To jí tedy setsakra utajil , nikde v US tisku ani zmínka , zato v českém ano, protože si ho Gottka přidala na netu do svého CV . Tak nevím .. ta blbka má Bc. a ani neví k čemu CV je ? A Mistr je blb taky, dyť jí k tomu plácá.

brunos
30. 4. 2017 • 18:52

A koho zajímá ten protekční nicka ?

pavucinka
30. 4. 2017 • 15:23

A co konkurzy? Kartkulku v pohádce Tři bratři hrála Mária .Šťouračová, která má pravděpodobně talent, a nemusí mít ani slavného mistra v rodině. To adjacky" Ivana Gottová je brunetka, není bloncka, ale svého času se snažila hodně zviditelnit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.