Štěpánek odtajnil detaily manželství s Adamovskou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Štěpánek odtajnil detaily manželství s Adamovskou!

Zlata a Petr si umí užít každou společnou chvíli.
Zlata a Petr si umí užít každou společnou chvíli. (TV Nova)

Kdo o všem rozhoduje a organizuje tomu druhému život? To prozradil Petr Štěpánek (68) o soužití se Zlatou Adamovskou (58). Tajemství chodu jejich domácnosti jsou překvapující.

Přestože o sobě věděli dlouhé roky, jiskra mezi nimi přeskočila až ve chvíli, kdy osudy jejich postav svedl dohromady scénář seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. „Nejde říct, že to bylo tehdy a tehdy. Potkali jsme se v určité době za určitých okolností a v tu ránu to prostě bylo,” tvrdí představitel Eduarda Valšíka, jenž letos v létě se Zlatou, která hraje doktorku Bělu Valšíkovou, oslaví už čtvrté výročí svatby.

A jaké je tajemství harmonického soužití? Mají dokonale rozdělené, kdo a kdy v manželství vládne! „Já si myslím, že v pondělí já, v úterý Zlata a takhle bychom mohli pokračovat celý týden. Musím ale říct, že Zlatka je velmi pregnantní a snaží se mě tomu naučit. Přiznávám, že v tom jsem se potřeboval zorientovat,” prozradil Štěpánek v pořadu Volejte Novu s tím, že pokud je doma potřeba přivrtat třeba poličky, chopí se toho obvykle Zlata. A díky ní má herec pořádek i v diáři.

„Zlatka mě naučila jednu geniální věc, barevně si zvýrazňovat povinnosti. Kromě natáčení totiž hraju v pěti divadlech, a kdybych to barevně neodlišil, splynulo by mi to v jedno. Takhle je to obrovsky přehledné,” pochvaluje si herec. Jakmile se ale manželé dostanou na půdu ateliéru Růžovky, jako tým překvapivě nefungují. Každý se uzavře v jiné místnosti a nechce být rušen. „To nejde učit se texty dohromady! Každý se je učíme zvlášť a dohromady si je řekneme až v ateliéru, těsně před natáčením,“ prozradil Štěpánek.

Rakovina s nimi otřásla
Když Zlata Adamovská coby Běla říkala se slzami v očích svému choti Petru Štěpánkovi, že rakovina je zpátky, běhal všem u obrazovek mráz po zádech. A i oni si z tohoto natáčení odnesli opravdu prazvláštní pocit. „To ve vás zůstane! Jsme herci, ale člověk to nemůže jen tak odstřihnout. To je, jako byste uběhli maraton! Také si pak nemůžete hned jen tak lehnout... Ani já po takových okamžicích nebo po náročném divadelním představení nemohu,” svěřil Štěpánek s tím, že emoci, kterou trýznivé sdělení vyvolá, velmi dobře zná. Prožíval totiž rakovinu svého bratra Martina Štěpánka (†63), od jehož smrti letos uplyne už sedm let.

Zlata Adamovská o hraní s manželem:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.