Uplakaná Heidi Janků (54): Strach o manžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Uplakaná Heidi Janků (54): Strach o manžela!

Jako jedna velká rodina – Heidi, Ivo, Věra a Adam. Ivo Pavlík, bývalý Věřin manžel a otec Adama, nese její smrt velice těžce.
Jako jedna velká rodina – Heidi, Ivo, Věra a Adam. Ivo Pavlík, bývalý Věřin manžel a otec Adama, nese její smrt velice těžce. (Foto Aha! – Daniel Černovský, Alexander Malachovský, David Kundrát, Michal Protivanský, Jaroslav Urban)

Neví, co má dělat. Heidi Janků (54) se obává o zdraví manžela Iva Pavlíka (83). Smrt jeho první ženy Věry Špinarové (†65) ho prý psychicky zlomila!

„Samozřejmě je to pro Ivoše bolestné a včera jsme pustili emoce, aby se v nás nezadržovaly,“ přiznala Heidi. Podle zjištění Aha! se ale zpěvačka bojí, co takový emoční a psychický nápor udělá s Pavlíkovým zdravím. Dokonce nechtěla, aby jel do nemocnice poté, co Špinarová zkolabovala.

Tušila, že by jej takový zážitek negativně zasáhl. Třiaosmdesátiletý muzikant ale nechce nechat svého a Věřina syna Adama (42) na všechno samotného. Je rozhodnutý na rozlučku své exmanželky dorazit, i kdyby ho to mělo stát všechny síly.  

Věra Špinarová (†65) pár dní před smrtí natáčela TopStar! Co řekla o Heidi Janků? To se dozvíte v našem videu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.