Cynik Honza Musil? Zlehčoval únos dítěte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Cynik Honza Musil? Zlehčoval únos dítěte!

Moderátor Honza Musil
Moderátor Honza Musil (Foto Marek Pátek)

Coby moderátor pořadu o mezilidských vztazích se musí Musil občas zachovat zcela nečekaně. Třeba během emočně vypjatých momentů, které zažil během moderování příběhu, kdy došlo k záměně a posléze i "krádeži" dítěte. 

S takhle silným příběhem se v televizním studiu Honza Musil ještě nesetkal. "Byl to příběh, na němž jsme pracovali dlouho. Nebylo snadné zorientovat se v náladách dvou manželských párů. Navíc došlo k nehezké situaci, kdy si jedna z maminek chtěla přivlastnit obě děti. Tato "krádež" vlastní holčičky nastartovala odcizení dvou rodin," popsal nelehkou situaci náš moderátor v magazínu Sedmička.

Kauza rodičů, kteří po 9 letech zjistili, že jejich dcerušky nejsou jejich, byla nakonec taková síla, že se Musil dokonce musel uchýlit ke vtípkům. "To, že jsem musel situaci místy zlehčovat a odvést téma jinam, je prostě fakt, který jsem nemohl udělat jinak," obhajuje své chování v pořadu Musil.

 

V následujícm videu se Honza Musil se rozplakal před televizní kamerou! Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.