Trauma z dětství: Opouští Jakub Prachař Agátu kvůli slavné matce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Trauma z dětství: Opouští Jakub Prachař Agátu kvůli slavné matce?

Může za odchod od Agáty Jakubovo trauma z dětství?
Může za odchod od Agáty Jakubovo trauma z dětství? (Foto: Marek Pátek, Martin Hykl, Facebook, archiv Blesku)

Že se Jakub Prachař odstěhoval od Agáty, už ví snad každý. Takové jednání se nevidí příliš často. Je snad možné, že za jeho chováním stojí trauma z dětství? Odchod matky od rodiny totiž není pro děti nikdy ničím příjemným. Jak to tedy tehdy bylo?

Když byl ještě Jakub malý, zahýbala Dana Batulková jeho tátovi Davidovi Prachařovi. Herečka tehdy prožívala románek s bývalým divadelním režisérem a kreativním producentem televize Nova Jankem Uhrinem (61). A v jejich vztahu nešlo o žádná příležitostná dostaveníčka, dokonce spolu bydleli. „Žil jsem nějaký čas s Danou, to klidně přiznám,“ svěřil před nějakým časem Blesku Uhrin.

David Prachař s Batulkovou jsou sice už 16 let rozvedeni, ale byla doba, kdy v jejich rodině vládlo takové dusno, že dospívající Jakub a jeho sestru Marianu vychovávala babička Jana Prachařová, manželka legendárního Trautenberka- Ilji Prachaře. „Nezlobte se. Nic vám říkat nebudu, nejsem na tom zdravotně nejlíp a chci v rodině klid,“ řekla Blesku Jana Prachařová a vzpomínat na tuto dobu nechtěl ani Janek Uhrin.

Podle informací Blesku si David Prachař začal s Lindou Rybovou až jako přímou reakci na poměr své manželky. Batulkové se tehdy nepodařilo rozbít jen vlastní manželství, ale rozpadlo se i to Uhrinovo, který byl tehdy ženatý s Lucií Bělohradskou (62). „David Prachař možná nějaký ten úlet měl. Rozhodně ale za manželství s Batulkovou nežil dva roky s jinou ženou,“prozradil Blesku nejmenovaný rodinný známý.

A podle Veroniky Žilkové může Batulková i za rozpad manželství Agáty a Jakuba. Batulková se prý měla nabourat snaše do Facebooku a syna informovat o manželčině nevěře. „Přitom moc dobře ví, že miminko je jejího syna. Má se narodit koncem září, a tudíž bylo počato koncem prosince, a to byl Jakub s Agátou v Dominikánské republice,“ dodal dobře obeznámený zdroj.

Podívejte se na naše video, kterak podezřívala z nevěry svého manžela Veronika Žilková...

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
hadaja
22. 3. 2017 • 12:44

Nepřipadne mi Batulková až tak slavná, no 😚budiž, ale včera jsem zahlédla mladou BatulkoPrachařovou Marianku, že z ní bude velká zpěvačka, tak nakonec jak Batulky ke slavě díky Agátě přišly, a je to.Dnes umřela paní Štáchová,ta nepotřebovala drby, aby se zviditelnila, té stačily činy, aby si ji lidé vážili.

fizi
22. 3. 2017 • 10:52

mirkazam-souhlas!!! Svoji rodinu si rozbourala sama svojí nevěrou.Tak ať dá mladým pokoj,oni si to vyřeší i bez ní.A vůbec se nedivím,že od ní David odešel,věřím,že se s ní nedá žít.Je hnusná.

6010
22. 3. 2017 • 10:36

Tak podle Žilkové může za rozpad tohoto manželství Batulková a to proto, že se Agátě nabourala do Facebooku.To snad nemůže myslet vážně? Pokud Agáta pěstovala cizoložství, to by stejně brzy prasklo i bez Facebooku a hlavně si za to vše může Agáta sama.Ale je pravda, že se podepisují na dětech i rozvody jejich rodičů, o tom žádná a většinou si to sebou nesou do svých manželství a rozvádějí se také. Toto funguje.

pea.p
21. 3. 2017 • 19:49

Takže Batulkova může za to,že Agata je veselá v rozkroku?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.