Kuklová o novém chlapovi: Proč spolu nebydlíme! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kuklová o novém chlapovi: Proč spolu nebydlíme!

Michaela a její přítel Jiří Káš.
Michaela a její přítel Jiří Káš. (Foto Aha! – Marek Pátek, Karel Kopáč, Petr Novotný, TV Nova, Facebook.com, archiv M. Kuklové, ara)

Po pěti letech se po boku představitelky princezny Jasněnky Michaely Kuklové (48) objevil zase muž. Oním vyvoleným není létající švec, ale fotograf Jiří Káš (37), který fotil i pro Playboy. „Jsme spolu moc šťastní. Konečně mám po boku muže, se kterým si rozumím po všech stránkách,“ netají herečka. S Jiřím to prý byla láska na první pohled.

Čím vás Jiří tak uhranul, že to byla láska na první pohled?
„To se těžko popisuje, něco prostě bylo najednou jinak. A samozřejmě se mi i fyzicky moc líbil. Navíc jsem hned při prvním setkání zjistila, že v mnoha věcech jsme stejní a máme na věci totožné názory. Možná je to i tím, že jsme se oba narodili osmého dubna. To jsem pochopitelně zjistila až později... Zatím si opravdu rozumíme ve všem, na nic nenarážíme.“

A jak ho přijal váš osmiletý syn Roman?
„Výborně, rozumějí si. Syn vnímá Jiřího jako kamaráda a oslovuje ho jménem. Žádný: Strejdo!“

Co byste dělala, kdyby se synovi nelíbil?
„Rozešla bych se s ním. Pro mne je opravdu na prvním místě syn.“

Váš přítel má také syna. Rozumějí si oba kluci?
„Ano. Jsou skoro stejně staří. Dělí je rok a půl. A Jirkův syn je bezvadný. Má takovou sokolskou výchovu a to je moc fajn.“

A Jiří je bez závazků?
„Jestli myslíte, zda je svobodný, tak ano, je bez závazků.“

Spolu ale nebydlíte. Proč?
„Myslím, že je správné právě kvůli dětem, že zatím žijeme každý sám. Co bude třeba potom, neřešíme. Až to přijde, tak to přijde.“

A jak často se tedy vídáte?
„Často. Podnikáme s dětmi různé výlety. Škoda že stále není čas na dovolenou.“

Co vám na mužích nejvíc imponuje?
„Muži mají přímočaré myšlení. Jdou rovnou k věci, umějí zariskovat. Imponuje mi i jejich síla, a když mají smysl pro humor. A Jiří k tomuto všemu miluje děti, pořád se směje a rozumí ženské duši.“

A co vás na mužích odpuzuje?
„Lhaní. Demagogie. Když není chlap nohama na zemi. Když pohrdá slabšími. Když nedokáže potlačit své ego.“

JAK VZNIKAL ROZHOVOR
S Míšou jsme si povídaly na lavičce v parku. Měla strašně málo času. Od rána si dělala daně, potom musela připravit syna na kroužek, uvařit večeři a zase sednout k daním. „Vůbec nestíhám. Do toho se učím role a zkouším. Už aby byl příští týden,“ posteskla si. Jinak ale celá zářila, a když mluvila o novém příteli, svítily jí oči jako lampiony.

JEJÍ OSUDOVÍ MUŽI
Prvním a dosud jediným manželem Michaely Kuklové byl herec Jiří Pomeje(52). Žili spolu 13 let, rozvedli se v roce 2007. O rok později začala žít s podnikatelem Romanem Holomkem (59), se kterým má syna Romana (8). Vztah vydržel čtyři roky a od roku 2012 byla Kuklová sama.

Celý rozhovor si můžete přečíst v tištěném deníku Aha!



Přečtěte si
ivoadler
11. 3. 2017 • 15:03

Já nevím, tihle mladší partneři, to je sázka do loterie. Jenže kde vzít muže přiměřeného věku? Navíc si myslím, že Míša je trošku pitomá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.