Sestra Brejchové Hana (70): Místo svatby rozchod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sestra Brejchové Hana (70): Místo svatby rozchod!

S bývalým partnerem Pavlem.
S bývalým partnerem Pavlem. (Foto Aha! – Martin Pekárek, ara)

Na jaře se měla Hana Brejchová (70) vdávat. Místo příprav na svatbu se ale snaží vyrovnat s rozchodem! Hvězdu filmu oscarového režiséra Miloše Formana (85) Lásky jedné plavovlásky po dvou letech opustil přítel Pavel (74). Důvod? Vrátil se k exmanželce!

Hana žila v Pavlem v pečovatelském domě v Buštěhradě. Bylo přesně 8. ledna, když šla nakoupit. „Přitáhla jsem domů maso snad za 600 korun. Když jsem odcházela, Pavel telefonoval s exmanželkou. Když jsem se vrátila, ještě telefonoval s exmanželkou,“ popisuje Hana. Když přítel ani po jejím příchodu hovor neukončil, ozvala se. „Řekla jsem, jestli laskavě nemůže se svojí ex telefonovat, když u toho nejsem. Osopil se na mne, že si může dělat, co chce,“ popisuje dál Hana. Snoubenci se dostali do křížku a vše vyvrcholilo Pavlovým odchodem, protože garsonka v Buštěhradě je Hany. „Od té doby jsme se neviděli. Je konec a je to dobře! Neustále mi lhal a já už to opravdu špatně snášela,“ říká Hana.

Krize od Vánoc
Prvním impulsem k rozchodu byly ale Vánoce. V prosinci Hana oslavila 70 let a v ten samý den se s Pavlem zasnoubili. „Konečně se rozvedl a tak jsme si naplánovali svatbu na jaro. A těšila jsem se, že spolu konečně poprvé strávíme vánoční svátky,“ vzpomíná Hana. To se ale pěkně zmýlila. Pavel ji právě na Vánoce opustil a strávil je s exmanželkou. „To hodně bolelo. Na Štědrý den jsem byla jako kůl v plotě. Hlavně že už je to za mnou,“ komentuje Hana, která se na jaro těší i přes to, že k oltáři nepůjde. „Těším se, že to všechno rozkvete, bude sluníčko, teplo a já budu chodit na procházky. A mužský, ať už si trhnou nohou,“ prohlašuje teď rezolutně Hana.

Láska z mládí
Lásku v pozdním věku to byla jen zčásti. Pavel byl totiž prvním mužem, kterého Brejchová zamlada poznala. „Připravil mě v šestnácti letech o věneček,“ přiznala otevřeně. „Když mě ale Miloš Forman obsadil do Lásek, Pavel se lekl, že herečka nemůže mít normálního inženýra a rozešel se se mnou,“ vypráví Hana. O půl století později Pavel viděl Brejchovou ve 13. komnatě, osmělil se a napsal jí dopis, ve kterém jí navrhl setkání. Dávní milenci rázem zjistili, že si i po letech mají co říct. Začali si spolu a Pavel požádal o rozvod...



Přečtěte si
defakto
27. 2. 2017 • 08:48

... děti měla , myslím že to byly 2 dcery a taky vnoučata ( kdysi dávno ukazovali v tv jak s manželem a dcerami vede nějakou restauraci , nebo penzion ? ) , ale vztahy v rodině nebyly dobré , nakonec skrachovaly , manželství se rozpadlo a dcery se přestaly s matkou stýkat .

hadaja
26. 2. 2017 • 17:02

Ta je blbá😉, snad měla děti, tak na vánoce by to s ní nevydržely? Je to síla.Neměli by jí nabídnout významnou filmovou roli?

mirkazam
26. 2. 2017 • 13:06

Pán může být rád,že se té vlezlé baby zbavil...

bursik
26. 2. 2017 • 12:58

cela rodina vcetne Terezy nic neumi -devecky tupolevky

6010
26. 2. 2017 • 11:28

Copak to se dalo docela čekat.Ale je vidět, že dědek také neví co chce.Ale v jeho věku?Divím se.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.