Hrozivé info o Brejchové (76): Opravdu je to s ní tak špatné? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hrozivé info o Brejchové (76): Opravdu je to s ní tak špatné?

 Jana Brejchová je hospitalizovaná na LDN motolské nemocnice.
Jana Brejchová je hospitalizovaná na LDN motolské nemocnice. (Foto: TV NOva, ara)

Herečka Jana Brejchová v lednu oslavila své 76. narozeniny.  Momentálně už několik měsíců leží na LDN motolské nemocnice a poslední zprávy o jejím zdravotním stavu nezní vůbec dobře.

Fyzický stav Jany Brejchové se podle informací webu VIPstory.cz nehorší, ale ani nelepší. Webu se však svěřila její kamarádka, která chtěla herečku v nemocnici navštívit i přes to, že si to její rodina nepřeje. Ptala se tedy svého známého lékaře, který na tomto oddělení pracuje. „Dostalo se mi však zvláštní odpovědi – ve smyslu, že je otázkou, zda by Jana vůbec věděla, kdo jsem,“ uvedl zdroj pro VIPstory.cz.

„Normálně by jí jistě udělalo radost, že by za ní někteří přátelé a kolegové přišli. Ale takhle je to divné,“ uvedl zdroj. Dcera Jany Brejchové, Tereza Brodská tvrdí, že maminka si návštěvy nikoho kromě rodiny nepřeje.

Herečku upoutala na lůžko zlomenina a následná operace kyčelního kloubu, které ji znemožňují normální chůzi. Na oddělení, kde je o ni skvěle postaráno je hospitalizovaná i herečka Luba Skořepová, ta však u sebe návštěvy s radostí přijímá.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.