Brejchová chystá veselku! Zakopou sestry válečnou sekeru? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Brejchová chystá veselku! Zakopou sestry válečnou sekeru?

Bude svatba v rodině důvodem k zakopání válečné sekery?
Bude svatba v rodině důvodem k zakopání válečné sekery? (Foto Aha! - M. Remešová, archiv)

Není tajemstvím, že mezi sestrami Brejchovými jsou už roky vyostřené vztahy. Někdy se stane, že znesvářené vztahy „vyléčí“ významná událost jako je např. svatba nebo pohřeb. Bude tomu tak i v případě známých sester?

Když médii prolétla zpráva o vdavkách herečky Brejchové, zvedla se zároveň vlna pochybností v souvislosti s faktem, že Jana Brejchová (76) je už delší dobu upoutána na lůžko na LDN v pražské Motolské nemocnici.


Nakonec ale vyšlo najevo, že vdávat se bude její sestra Hana (69), která excelovala ve filmu Lásky jedné plavovlásky. Jak správně uvádí Super.cz, příčinou sporu mezi sestrami byl právě režisér tohoto snímku, Miloš Forman (84). Boj o jeho přízeň a žárlivost rozpoutala mezi sestrami nenávist, která trvá dosud. Když se mladší Hana rozhodla Janu před lety navštívit a válečnou sekeru zakopat, její dobré úmysly vešly vniveč. Proto se jméno Jany Brejchové neobjeví na seznamu hostů svatby, která se bude konat na podzim. Hana se provdá za přítele Pavla, se kterým má už čtyřletý vztah.



Přečtěte si
-bello-
5. 5. 2016 • 00:48

mekaniKK co by tebe zajímalo je MNĚ úplně volný. Nech hádat ty mě, jsi frustrát , možná kastrát.V každém případě blbec. Nesvéprávným se PC nesvěřuje , morde !

-bello-
5. 5. 2016 • 00:42

amp

mekanik
4. 5. 2016 • 21:15

mekanikk-drž tlamu ty stará voháňko

mekanikk
4. 5. 2016 • 21:12

BELMEKU alias -bello, ocela by m zajímalo kde "skladní" rodina tebe máš-li tedy vůbec krom smyšleného meka nějakou... Hádám, že podle toho jak se projevuješ, diskuze sama se sebou, popisování vztahu s někým kdo neexistuje atd. jsi zřejmě dlouhodobě hospitalizována v psychiatrické léčebně a DOUFÁM, že zbavena svéprávnosti Tak zatím...-bello-, mekaniku, teriyaki, amplitudo atd.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.