Chudák Taclík: Invalidou kvůli Issové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chudák Taclík: Invalidou kvůli Issové?

Martha Issová protlačila kolegu Marka do Tváře.
Martha Issová protlačila kolegu Marka do Tváře. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, TV Nova, Nguyen Phuong Thao, ara)

O medvědí službu Marku Taclíkovi (43) se postarala Martha Issová (35) v show Tvoje tvář má známý hlas, jejíž třetí řada startuje už zítra večer na Nově. Když si ho prosadila jako doprovodného kytaristu, nevěděla, že bude kvůli ní riskovat zdraví!

Martha se promění ve zpěváka skupiny AC/DC Briana Johnsona (69). „Kytarista tam samozřejmě vévodí. Tak jsem přišla na Marka,“ přiznala herečka, proč se s ní na pódiu objeví Taclík jako kytarista Angus Young (61).

Jenže tím se svému kolegovi pěkně pomstila. „Já jsem totiž nevěděla ve chvíli, kdy jsem ho prosila, jestli by mi kytaristu udělal, že má trochu trápení s kolenama,“ přiznala až po trénincích herečka.

Marek může mluvit o zázraku, že jeho tréninky s Marthou, při kterých řádil s kytarou a poskakoval jen po jedné noze, nedopadly třeba jako v případě Miroslava Etzlera (52), který si ve druhé Tváři před jedním vystoupením natrhl achilovku! Etzler má totiž stejně jako Taclík letité problémy s nohami. Jak Marek vystoupení s Marthou zvládl, uvidíte už zítra ve 20.20 na Nově!

Je po dvou operacích
A že nejde o nějakou prkotinu, potvrdil i sám Taclík. „Kolena mám z divadla oddělaná, jsem po dvou operacích,“ přiznal herec v jednom z rozhovorů. Svým kolenům dal pořádně zabrat také v taneční soutěži StarDance či během natáčení filmu Padesátka, ve kterém závodil na běžkách.



Přečtěte si
-bello-
26. 2. 2017 • 01:04

Tam, kde je herecké střevo Martha Issová , nejsem já.Zas má Taclík smůlu

ivoadler
25. 2. 2017 • 11:11

Hele, Marku, a co kdyby ses vys ral na herectví a seděl někde na recepci? Tam bys nohy šetřil. A nestačil by dabing?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.