Suchánek o svém největším mindráku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Suchánek o svém největším mindráku!

Michal Suchánek přiznal svůj mindrák.
Michal Suchánek přiznal svůj mindrák. (Foto: Mária Rušinová, ara)

Michal Suchánek (51) má pouhých sto šedesát centimetrů. To ale není jediný problém, který ho trápí. Největší starosti mu dělá velikost jeho chodidel.

Kvůli tomu, že má malé nohy, si totiž musí občas kupovat boty v dětském oddělení, což pro něj není pochopitelně moc příjemné. Herec to však bere s humorem. „Nemám normální nohu, mám šestku. Celý život jsem chodil v otřesných botách, teda po revoluci se to trošku změnilo, ale koupit si pánské boty v mojí velikosti, to vlastně nebylo možné,“ zavzpomínal Michal pro Sedmičku.

Jeho dospívání nebylo v tomto ohledu vůbec jednoduché, moc si totiž přál líbit holkám, což s botami v dětských velikostech nebylo lehké. „Furt jsem chodil v dětských botičkách. Bylo mi dvaadvacet, šel jsem na dýzu, ale měl jsem takové divné boty. Pánské mi byly velké a v dětských prostě měli jen ty debilní,“ dodal s úsměvem Suchánek, který si nyní nakupuje jen to, co se mu líbí, a doma má úplně plný botník.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.