Nevěrník Slováček už bydlí s milenkou v novém bytě?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nevěrník Slováček už bydlí s milenkou v novém bytě?!

Felix a Lucie už společně bydlí?
Felix a Lucie už společně bydlí? (Foto Aha!: Pavel Machan)

Vloni s manželkou, letos s milenkou! Před rokem ujišťoval Felix Slováček (73) právě na Česko-Slovenském plese, že je opět vše mezi ním a jeho ženou v pořádku! Jenže s milenkou letos už dorazili dokonce z nového společného bytu!

Přesně před rokem přišel po manželské krizi Felix Slováček na událost sezony v doprovodu své choti Dagmar Patrasové (60) a zdálo se, že společně pracují na odstranění manželských problémů. Jenže jak se nyní ukázalo, vše je jinak. V sobotu večer do pražského Obecního domu dorazil v doprovodu své milenky Lucie Gelemové (33), se kterou hned několikrát za večer zamířil na taneční parket.

Kolem půlnoci dokonce milenka zula boty a po parketu se s Felixem proháněla bosá. „O té paní se nikdy nebudu bavit, jsme s Felixem šťastní,“ zaznělo z úst Gelemové na adresu Dády. Podle informací Aha! si milenci pořídili nové bydlení v pražské Olšanské ulici a Slováček měl podle svědků vybavit byt drahou elektronikou. „Nic jsem neplatil, je možné, že jsem třeba nějakou televizi převážel v autě, ale rozhodně jsem nic neplatil,“ opakoval stále dokola Slováček, který byl dotazem na nový byt hodně zaskočený. Když slyšel, že jsme mluvili se sousedy, už mu došla slova úplně. Sdílnější nebyla ani jeho milenka.



Přečtěte si
ararat
20. 2. 2017 • 18:54

vypadají jak děda když vyvádí vnučku na ples

danmaj
20. 2. 2017 • 18:07

Shrek je pekny oproti Slovackovi

-bello-
20. 2. 2017 • 13:23

Koukám, že ostatní tam tancovali něco jako jive, ale Slováček dal mazurku .Na str. 12 je vidět., že noblesa upadá, řasení ubrusů mají rozcuchaný, tak to být nemá. V Olšanské ulici je projekt " Garden Towers" a na byty by dosáhnul skoro každý, je-li generace Gelemový, natož Slováčka. Je tam dost holý do doby než se přestaví Nákladové nádraží a bude to žít. Stavěl to Central Group a dobře 70 % bytů prodala Lekva - ruská realitka - svým Kazachům, Rusům, Uzbekům, Azerbajdžáncům, Ukrajincům , Arménům atd., takže exot Slováček a ta kravka se vytratí A kdyby jim to bylo málo, naproti mají " Žižkovský Manhattan ", který je celý ruský ! A kdyby nebyla Gelemová blbá, vybrala by si lepší bydlení.Penta tam bude bourat celý Telecom a bůhví co jí postaví před oknama. Tohle si ale lidi většinou z územního plánování zjistí, než něco koupí

majordomus
20. 2. 2017 • 13:01

obehraná písnička,všude stejný scénář - starý dědek,bojí se smrti,tak skočí na mladou,že snad unikne. takovou opici by v mládí nebral,ve stáří se jim jeví každá krásná.ubožáci a drzé zlatokopky.toť vše.dopadne to jak s mátlovou, paroubkovou, za čas dědka načutne a jde za mladým. dobře pardálům tak.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.