Viktorinová miluje Korna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Viktorinová miluje Korna!

Helena Viktorinová (vpravo) se svou platonickou láskou Jiřím Kornem a kolegyní z Viktorek Alenou Přibylovou.
Helena Viktorinová (vpravo) se svou platonickou láskou Jiřím Kornem a kolegyní z Viktorek Alenou Přibylovou. (: archiv H. Viktorinové)

PRAHA – „Stará láska nerezaví,“ usmívala se Helena Viktorinová (54), zpěvačka a vedoucí dámské kapely Viktorky, když se po letech sešla při účinkování na večírku na zámku Štiřín se svým dlouholetým kolegou Jiřím Kornem (57). „Jirku zkrátka pořád miluju,“ špitla Helena.

„Stará láska nerezaví,“ usmívala se Helena Viktorinová (54), zpěvačka a vedoucí dámské kapely Viktorky, když se po letech sešla při účinkování na večírku na zámku Štiřín se svým dlouholetým kolegou Jiřím Kornem (57). „Jirku zkrátka pořád miluju,“ špitla Helena.

„Kdysi jsem Jirku mnoho let vokálně doprovázela s vokálním triem Bezinky. Byly to nádherné roky, navíc jsem ho tenkrát úplně beznadějně platonicky milovala, a tak jsem byla strašně šťastná, že s ním mohu zpívat! Je to už hodně dávno,“ prozradila zasněně Viktorinová.

Nyní se po letech sešla se svou platonickou láskou na stejném pódiu, i když každý se svým sólovým projektem – Viktorinová s Viktorkami a Korn se 4TETem. „Sice jsem Jirkovi dělala předskokana, ale moc mě potěšilo, že se svým super 4TETem sklízí zrovna takové úspěchy jako tenkrát s pořadem Já na bráchu blues, na kterém s námi spolupracovala i Helena Vondráčková a doprovázel nás naprosto skvělý Orchestr Gustava Broma. To byly časy,“ zavzpomínala Viktorinová.

Dnes sklízí Helena s Viktorkami a se svojí kolegyní, zpěvačkou Alenou Přibylovou (48), výrazné úspěchy hlavně v německy mluvících zemích. „Právě jsme se vrátily z natáčení známého televizního pořadu WernesgrÜner Musikantenschenke a u nás jsme minulý týden natočily pořad Pelmel Top TV s Markétou Mayerovou a Slávkem Bourou,“ dodala Viktorinová, která spolu s Přibylovou představuje jejich německý hit Wenn du willst i na albu zamilovaných písniček S tebou mě baví žít, které vydalo Producentské centrum Františka Rychtaříka pod patronací zpěváka Patrika Foxe.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.