Děsivý pád Paroubkové: Volejte záchranáře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Děsivý pád Paroubkové: Volejte záchranáře!

Paroubková jde o berlích do školy své dcery. Sníh jí evidentně nesvědčí.
Paroubková jde o berlích do školy své dcery. Sníh jí evidentně nesvědčí. (Foto Aha! – J. Poláček, ara)

»Hlavně to zdravíčko« říká se při různých příležitostech. A zatímco manžela, expremiéra Jiřího Paroubka (64), se jí podařilo dostat do formy, sama má problém - Petře Paroubkové (43) minulý víkend na lyžích vypověděly službu nohy. Výsledek? Utržený vaz a berle!

Paroubková si užívala sníh a sluníčko v Rakousku. Najednou ale ztratila kontrolu nad lyžemi. „Stalo se mi to na svahu. Přecenila jsem se, byla jsem unavená,“ přiznala Aha! poté, co ji naši fotografové zachytili, jak o berlích vyzvedává v pražských Střešovicích ze školy dceru Margaritu (7). „Vezla mě horská služba,“ dodala.

Hrozí i operace
Následky prý navzdory berlím nejsou tak strašné, jak by mohla napovídat diagnóza. „Mám přetržený křížový vaz a uražený meniskus. Do pátku budu mít berle, pak rehabilitace,“ tvrdí. Křížový vaz v koleni se může dát do pořádku sám, má-li zraněný dobrou kondici. Problémy s meniskem pak řeší poměrně nenáročná a rychlá operace, jen návrat původní kondice jde velmi zvolna.

Starala se o muže
Štíhlá blondýna přitom má dlouhotrvající zdravotní potíže, které začaly před dvěma lety zákeřnou mozkovou příhodou. Doteď má prý občasné výpadky paměti a musí si vše poznamenávat. Zato bývalý premiér je díky ní fit. Zdravě mu vařila a dohlížela, aby cvičil, až zhubl 14 kilo. Teď se bude muset zase zaměřit sama na sebe...



Přečtěte si
elzbet1
18. 1. 2017 • 00:10

majojo:v Rakousku to asi tak s tou záchrankou nefunguje,nicméně se mi zdá poněkud "nezodpovědné",byť je to již dva roky,po mozkové příhodě jezdit na lyžích.

majojo
17. 1. 2017 • 19:21

Telefonát na záchranku: Tady Jiří Paroubek. Okamžitě přijeďte, manželka upadla. Záchranka je tam do dvaceti minut. Jiný telefonát na záchranku: Prosím, přijeďte, babička upadla a nemůže vstát, je jí osmdesát let. Záchranka přijíždí po hodině a půl

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.