Jan Tuna se pořezal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jan Tuna se pořezal!

Jan Tuna ukazoval svůj pořezaný ukazováček.
Jan Tuna ukazoval svůj pořezaný ukazováček. (Aha! – Alexandr Malachovský)

HORNÍ BEZDĚKOV – „To bylo krve!“ popisoval přítomným hostům na slavnostním otevření Areálu Botanika svůj úraz moderátor Jan Tuna (34). Ten totiž do Horního Bezděkova nedaleko Prahy dorazil se zavázaným ukazováčkem.

„To bylo krve!“ popisoval přítomným hostům na slavnostním otevření Areálu Botanika svůj úraz moderátor Jan Tuna (34). Ten totiž do Horního Bezděkova nedaleko Prahy dorazil se zavázaným ukazováčkem.

Úraz hrozil i hejtmanovi Středočeského kraje Petru Bendlovi, který s lopatou v ruce neobratně zasazoval stromečky ve prospěch nadačního fondu Slunce pro všechny. „Raději ti pomůžu,“ laškovala s Bendlem jeho manželka Tamara.

Luxusní hotel Botanika, venkovní bazén či stáje pro koně obdivovala i moderátorka Lucie Koňaříková-Salamé, kterou krásné prostředí uprostřed křivoklátských lesů nadchlo. Na zdravém vzduchu to báječně zpívalo i operní pěvkyni Andree Kalivodové, jež místní hosty potěšila několika slavnými áriemi. Pro sportuchtivé návštěvníky připravil profesionální hráč golfu a expřítel Lucie Borhyové Alan Babický ještě velkolepou golfovou show.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.