Děti Majky z Gurunu skončily na drogách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Děti Majky z Gurunu skončily na drogách!

V seriálu dokázala nemožné, v životě už bohužel ne.
V seriálu dokázala nemožné, v životě už bohužel ne. (Foto pro Aha! – Vlado Benko jr., ara)

Kdyby mohla vrátit čas, udělala by to. Děti Zuzany Pravňaské (48) svoji matku vymazaly ze života. S hvězdou legendárního seriálu Spadla z oblakov si zažily spíše peklo.

„Chtěla bych, aby mi odpustily,“ přeje si představitelka mimozemšťanky Majky z Gurunu. Její tři děti – Šimon, Klaudie a Zuzka – prožily značnou část dětství v ústavech. Nejstarší dcera Zuzana z domu odešla jako sedmnáctiletá za přítelem. Mladší dcera Klaudie jí nikdy neodpustí, že si musela jako dítě prožít peklo. „Od šesti do jedenácti jsem byla v ústavu. Ani jednou za mnou nepřijela. Stydím se za ni, stydím se, že jsem její dcera,“ přiznala dnes už sedmadvacetiletá Klaudie. „Být dcerou slavné Majky z Gurunu bylo velmi těžké,“ dodala. Klidu se dočkala až v náhradní rodině, která ji poté vychovávala až do dospělosti.

Ze syna narkoman
Nejmladší z dětí populární televizní hvězdy, syn Štefan (25) byl se svou matkou nejdéle. Jenomže Pravňanská se ani o něj nestarala „Pořád jsem byl doma sám,“ svěřil se před lety. Nezájem matky ho přivedl až k partě narkomanů. „Jednou mě přivezli policajti domů úplně zfetovaného,“ přiznal, že poté skončil ve výchovném ústavu. „Bylo mi tam dobře,“ doplnil Štefan. Nemají jí co říct   
Představitelka Majky z Gurunu dnes lituje a přála by si, aby jí vlastní děti odpustily. Ty, jak se zdá, na to nemají ani pomyšlení. Syn Štefan s ní sice v kontaktu je, ale dcery Zuzana a Klaudie o ní nechtějí ani slyšet. „Já jí vlastně ani nemám co vzkázat,“ uzavřela Klaudie. Slavná Majka z Gurunu se dnes živí jako řidička tramvaje a zkouší životní restart.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.