Vztahové dusno u Vondráčka! Rozchod po 12 letech? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vztahové dusno u Vondráčka! Rozchod po 12 letech?

Rozejde se Petr Vondráček s Bárou Janatkovou po dvanácti letech vztahu?
Rozejde se Petr Vondráček s Bárou Janatkovou po dvanácti letech vztahu? (Foto ara)

To, že se starý mládenec Petr Vondráček (40) do svatby, nežene, je všeobecně známo. Po boku oblíbeného moderátora se nicméně již dvanáct let objevuje stejná žena Bára Janatková, se kterou má Vondráček sedmiletou dceru Aničku. Nyní se ale zdá, že se i nad tímto vztahem stahují mračna.

Vondráček samotný spekulaci o konci vztahu nepotvrdil ani nevyvrátil. Podle jeho vyjádření ale všechno v pořádku zjevně není. „Nechci o tom mluvit, nějak to je, ale jak, to vám říkat nebudu. Myslím si, že každý má v této disciplíně svých starostí dost,“ vykrucoval se Petr na dotaz redaktora Nedělního Blesku. U moderátora se už dříve spekulovalo o jeho poměru s tanečnicí Adélou Hájkovou. Pří líbačce s ní byl přistižen už roku 2011. O čtyři roky později přišli ruku v ruce na premiéru filmu Fotograf...

Bez ohledu na to, jak to se vztahem v současné chvíli vypadá, se Vondráček domnívá, že svatba už ho v jeho životě nečeká. „Je to možná škoda, jako se v českém národě úplně ztratila víra, tak i svatba se stala přežitkem. Bývala to krásná věc, ale nepatří to do téhle globalizované internetové doby. Teď se v něčem lidi chovají jako zvířata. Vždycky se říkalo, že metlou lidstva je alkohol. To už neplatí, je to internet. Na něj dojíždějí vztahy, Facebook, internetové seznamky, to je sodomagomora,“ rozpovídal se Vondráček. Že by mluvil z vlastní zkušenosti?



Přečtěte si
ivoadler
20. 12. 2016 • 18:19

Když se chci honit, tak prd záleží na internetu. Je to ve mně!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.