Pikantní Prostřeno: Válka kvůli sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pikantní Prostřeno: Válka kvůli sexu!

Radka u svého stolu Veroniku nerada viděla.
Radka u svého stolu Veroniku nerada viděla. (Foto: FTV Prima, ara)

Tenhle týden bude v pořadu Prostřeno! opět dusno, že se bude moci krájet! Radka Krejčová (41) z Písku u sebe doma v pondělí přivítala kolegyni z bývalé práce, se kterou nemá příliš vřelé vztahy. Servírce Veronice Veisové (34) se totiž jednu dobu až příliš věnoval Radčin budoucí manžel.

„S Verčou jsme dělaly u stejného zaměstnavatele. Měly jsme konflikt, bylo to kvůli práci a manželovi. Chodil za ní do hospody a docela si tam kápli do noty,“ svěří hned na začátku týdne Radka, která své soupeřce nemůže přijít na jméno. Přestože se obě snaží chovat, jako by se nic nedělo, během středečního večera se soutěžící a televizní diváci dozvědí o jejich svárech více.

Veronika se na své vaření značně posilní vínem a spoustu věcí k nelibosti svých hostů nezvládne, čímž nahraje Radce do karet. „Ona balila mého manžela a nepamatuje si to,“ řekne Krejčová s tím, že výpadky paměti hostitelky jsou spojené s požíváním alkoholu, s nímž má problém.

Na vlastní oči se o tom přesvědčí i další spolustolovníci a hned to hostitelce vytknou. „Měli jsme před svatbou, když se tohle dělo, je to dva a půl roku nebo tři roky zpátky. Nevím, jestli spolu něco měli, jako jestli spolu spali, ale vím, že tam něco probíhalo,“ prozradí Radka soupeřům, kteří jsou z toho paf. Prostřeno! z Jihočeského kraje sledujte každý všední den v 17.50 na FTV Prima.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.