Regina z Vyvolených v Prostřeno: Odložila roční dítě u silnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Regina z Vyvolených v Prostřeno: Odložila roční dítě u silnice!

Takhle si svůj život Regina asi nepředstavovala...
Takhle si svůj život Regina asi nepředstavovala... (Foto FTV Prima, ara)

Čekala slávu, přepych a miliony. Nic takového se nekonalo. Regina Agia (38), známá z první řady reality show VyVolení jako Holásková, si za poslední roky prošla peklem. Bývalá striptérka se nyní rozhodla dát o sobě opět vědět a předvést své kulinářské dovednosti během speciálního týdne Prostřeno!.

Mezi VyVolené vstoupila v srpnu 2005. Regina se stala nejvýraznější účastnicí soutěže, nejen díky svému neustálému obnažování. Od samého začátku svého pobytu ve vile si znepřátelila většinu protihráčů, které ohrožovala s nožem v ruce nebo na ně stříkala sprej proti hmyzu. Nezapomenutelné jsou také její neustálé hádky s dvojnásobným vítězem VyVolených Vladkem Dobrovodským (38).

Odložila dceru u silnice
Po 71 dnech strávených ve vile začala opět pracovat jako topless tanečnice a přestěhovala se do nuzné chatičky u Brněnské přehrady. V roce 2007 otěhotněla po tříměsíční známosti s Pavlem Tesařem. S ním se ještě před narozením dcery Isis Paoly (8) rozešla. Péči o dítě ale značně zanedbávala a poté, co roční holčičku nechala expartnerovi u silnice a odjela, jí dceru odebrala sociálka. „Měl mi dovézt vodu na umytí dcery, ale nedovezl. Tak jsem prostě malou naložila do auta, každá noha jiná ponožka, jela jsem za ním pod kopec, kde s kamarády vykuřoval, a nechala jsem malou na okraji silnice, kde už auta nejezdí, ale ještě je to součást silnice,“ svěřila tehdy Regina, která žila s dítětem v chatě bez tekoucí vody.

Barikáda na přehradě
Péči o malé dítě následně převzali rodiče jejího expřítele s tím, že Holáskové dítě budou půjčovat. Excentrická striptérka se v roce 2013 opět podívala do vily, tentokrát jako bojovnice za práva zvířat a rovnoprávnost žen s dluhy na krku a odpojenou elektřinou v jejím malém příbytku. Před Vánocemi 2014 rozjela nechutné tahanice s prarodiči malé Isis, kteří jí dítě na svátky půjčili. Regina se s dítětem a dvěma afgánskými chrty zabarikádovala v chatičce na Brněnské přehradě. Dokonce natočila video, jak se sociálka s tchánem dobývají dovnitř. „Kdykoli si od nás dceru bere, dostává ji s plným servisem. Přitom nám dluží i na alimentech,“ rozčilovali se tehdy Tesařovi.

Nový život
Výstřední hvězda, která je veganka a občas vegetariánka, se ale za poslední roky podstatně umoudřila. Své bydlení dala do kupy a s malou Isis tráví každou volnou chvíli. „Výhru bych využila na opravu bydlení, abych tam mohla žít se svou dcerou,“ svěřila Regina.



Přečtěte si
hu11
3. 1. 2017 • 14:20

Regina je pinda jak má vypadat !!!!!!!!!!

pelagie
13. 11. 2016 • 19:47

není velmi zvláštní osoba ale b.l.b.á jak daleko vidí, protivná, afektovaná a uý jenom to jak se zbavila svého dítěte, dotakového bordelu ve kterém´žije jí dítě nemůže být dáno do výchovy... a tak si myslím, že o to ani nestojí...

ararat
13. 11. 2016 • 10:30

Legrační je na tom to,že bydlí v pastoušce a v televizi se chovala jak selebritááá chodila jak na molu,bože tak blbá

mirkazam
13. 11. 2016 • 08:52

Regina je zamindrákovaný ,,mimoň ".Pod tou slupkou přezíravostí ke druhým jenom maskuje svoji nejistotu.

6010
9. 11. 2016 • 09:49

Krampolovi byli skvělí? To jsme se asi každá dívala na něco jiného.Oni ještě vaří v jiném Prostřenu? Krampolová se chová jako slípka, inteligence očividně nepobrala a Krampol, to je již takový pomalý, vetchý stařeček.No léta, jsou léta.Ale již by spolu neměli nikam lézt.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.