Ester Ládová: Problémy s láskou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ester Ládová: Problémy s láskou!

Ester Ládová věří, že její láska s Bohumilem, kterému říká Bobku, jen tak neskončí.
Ester Ládová věří, že její láska s Bohumilem, kterému říká Bobku, jen tak neskončí.

PRAHA – Zpívající sexbomba Ester Ládová (26) má problémy s láskou! Pár dnů to dokonce vypadalo, že bude opět sama! Po měsíční známosti se s ní totiž chtěl rozejít její přítel Bohumil (32) alias Bob.


„Zatímco zpívám o lásce, sama o ni přicházím,“ smutnila Ester. I když se blýská na lepší časy, protože si včera vše s Bobem vyjasnila. „Na chvíli to zaskřípalo, ale už jsme si naše nedorozumění vyříkali a snad došlo i na usmíření,“ přiznala nám včera odpoledne Ester.

Ládová svou poslední lásku poznala ve fitness, kam chodí už rok cvičit. „Bobek, jak mu říkám, do něj chodí už osm let posilovat. Mám to kousek od bytu, takže jsme se znali od vidění, tak jako s ostatními pravidelnými návštěvníky, a jen jsme se zdravili. Jednou jsme se dali do řeči, slovo dalo slovo a šli jsme si sednout na sklenku,“ vzpomíná Ester na začátek vztahu.

„Stali se z nás přátelé a časem jsme si byli stále blíž a blíž. Chodíme cvičit, učí mě jezdit na motorce a o víkendech jezdíme po výletech. Když se Bohoušek usměje, celý se rozzáří a po pár setkáních mě napadlo, že to je správný chlap s citem, smyslem pro humor, inteligencí a hlavně s vřelým srdcem. Nikoho takového jsem léta nepoznala a je to prozatím to nejhezčí, co mi kdy jaro v životě přineslo. Jen doufám, že si ho další roční období zase neodnese zpět. To by bylo moc zlé,“ věří Ester s tím, že Bohumil je pro ni ten pravý.

„Po měsíci, kdy jsme spolu byli denně, rozmazlovali se a zářili na celý svět, se najednou rozhodl, že mi nemůže dát tolik lásky, kolik čekám, a že je samotář. Když mi to řekl, tak jsem se zhroutila. Už jsme si ale to nedorozumění vyjasnili a doufám, že se blýská na lepší časy,“ věří svůdná Ester, že svou životní lásku s Bobem společnými silami zachrání.

Ládová přitom v poslední době nemá v lásce moc štěstí. Lásku totiž neúspěšně hledala v »novácké« reality show Milionový pár a se svým posledním přítelem – Němcem Rogerem (46) se po pěti letech rozešla po Vánocích.


Autor: Miroslav Graclík
Foto archiv Ester Ládové

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.