Bambas - Soutěžil pro děti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bambas - Soutěžil pro děti

Daniel Bambas si v Ber nebo neber zahrál se Sandrou Pogodovou (vlevo) a Světlanou Zárubovou.
Daniel Bambas si v Ber nebo neber zahrál se Sandrou Pogodovou (vlevo) a Světlanou Zárubovou.

PRAHA – Daniel Bambas (26) hrál o miliony! Hvězda seriálu Velmi křehké vztahy se zúčastnil soutěže Ber nebo neber a ve speciálním natáčení s moderátorem Pavlem Zunou si vybíral milionové kufříky. Úvodního rozstřelu se zúčastnili i Martin Zounar, Sandra Pogodová a Světlana Zárubová, kteří pak sehráli roli poradců, když si Daniel nevěděl rady.

Tentokrát však nešly vyhrané peníze do kapsy Bambasovi, ale ve prospěch Nadace Naše dítě. „Přiznám se, že jsem se obával. Ta zodpovědnost byla opravdu obrovská a já nemám moc štěstí ve hře. Ale nakonec mě to neskutečně pohltilo. A dokonce dvojnásob, protože jsem nesoutěžil o peníze pro sebe, ale pro nadaci,“ nechal se slyšet Bambas, který si hned na počátku vytáhl kufřík číslo sedm, kde se nakonec skrývalo pouhých padesát korun.

Kolik nakonec hrdina »primáckého« seriálu dětem z dětského domova v této napínavé soutěži vyhrál, se diváci dozví 3. června, kdy televize Prima tento díl pořadu Ber nebo Neber odvysílá.

SOŇA STEHLÍKOVÁ
Foto Aha! – Alexandr Malachovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.