Jágr s Verčou na party: Jardo, co to máš na sobě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jágr s Verčou na party: Jardo, co to máš na sobě?

Jágrovi a Veronice to ladilo i tentokrát.
Jágrovi a Veronice to ladilo i tentokrát. (Foto Grafika Aha!, archiv Aha!, Profimedia.cz)

Věčný kluk ze statku ve Švermově u Kladna nezkazí žádnou švandu. Hokejový idol Jaromír Jágr (44) je mistr masek i převleků a vyloženě si v tom lebedí.

Pomohl Floridě asistencí k výhře 5:2 nad Coloradem a šup, šup! Honem se spěchal přebalit do kostýmu, protože Halloweenská párty se bez něj prostě nemohla odbýt. Tentokrát ze sebe udělal faraona a po boku své divukrásné lásky Veroniky by z fleku mohl vládnout říši na Nilu. „Chci změnit zaměstnání. Už nechci být hokejistou, chci být faraonem,“ měnil na oko branži Jaryn, aby vzápětí k Verunce prohodil: „To bude super, až se probudím a budu zase Jarda Jágr a ne faraon z Egypta, viď, Kleopatro?“ A dáma jeho srdce jen souhlasně prohodila: „Jo.“

Jarda už má v repertoáru Ježíška i modelku, a teď si představte, že by si vzala do hlavy třeba Jiřinu Bodalovou...



Přečtěte si
-bello-
25. 10. 2016 • 23:08

Až teď jsem si všimla, že má v podpaží a na hrudníku mokro od potu. No fuj, nejen že vypadá jak člověk cromagnonský , on tak i smrdí

-bello-
25. 10. 2016 • 00:58

Mám za to, že hezké ( každé) tělo má rovné nohy.Ale tohle tělo valí nohama sudy (K tyči berou všechno, co kejvne na všechno) . Jágr je geniální hokejista, ale není chytrej.Má prý extrémní kombinační schopnosti.S Verčou to fakt extrémně překombinoval . .

antonuis.j
24. 10. 2016 • 11:27

Jj, Jarda byl normální chlap, žádný génius, ale v pohodě, prostě sportovec... dneska se snaží křečovitě přizpůsobit primitivní negramotné šlap*ce, která mimoto že je ohyzdná vyzáblá stará curva, je trapná a svými seflíčky ubohost jen zvyšuje, on vedle ní ne omládl, ale chátrá, vypadá jak bezdomáč a jejich "hry" vystavované denně na odiv jsou jedním slovem debilní, oni se chovají jak debilové a chovanci ústavu, žáci pomocné školy... ale zjevně jim to stačí, chudinkám.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.