Vondráčková, Brzobohatý & Moravec: Díky za všechny detektivy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vondráčková, Brzobohatý & Moravec: Díky za všechny detektivy!

Miroslav Moravec (zleva), Helena Vondráčková, Petr Macek a Radek Brzobohatý poslali do světa Golemův stín!
Miroslav Moravec (zleva), Helena Vondráčková, Petr Macek a Radek Brzobohatý poslali do světa Golemův stín! (Aha! – Marek Pátek, Tomáš Pánek)

PRAHA – Sherlock Holmes ze seriálu Arabela a herecká legenda Radek Brzobohatý (74), dabér drsných detektivů Moulina a Kojaka Miroslav Moravec (68) a zpěvačka Helena Vondráčková (59), která má s prací českých vyšetřovatelů své svérázné zkušenosti!

Sherlock Holmes ze seriálu Arabela a herecká legenda Radek Brzobohatý (74), dabér drsných detektivů Moulina a Kojaka Miroslav Moravec (68) a zpěvačka Helena Vondráčková (59), která má s prací českých vyšetřovatelů své svérázné zkušenosti! Tahle silná trojka pokřtila ve středu román Golemův stín spisovatele Petra Macka (26), který přivádí slavného detektiva Sherlocka Holmese do Čech. „Petře, díky za všechny detektivy!“ smáli se všichni, když knížku křtili stylovou skotskou whiskey!

Všichni protagonisté křtu v Divadle Radka Brzobohatého na místě prokázali, že vztah k detektivkám mají veskrze kladný! „Já knížku dostala jako jedna z prvních, když jsme s Petrem letěli do Moskvy!“ pochlubila se Helena Vondráčková, zatímco herečtí bardové Brzobohatý a Moravec se jejími stránkami teprve probírají k závěrečné pointě, která pobouřila některé Holmesovy ortodoxní fanoušky. „Já se ale jako provinilec necítím, vždyť sám pan Doyle veřejně prohlásil, že jeho pokračovatelé můžou s Holmesem provést cokoliv uznají za vhodné,“ říká Petr Macek.

A pak už se slavilo! Helena třeba vyprávěla, jak s deníkem Aha! loni skákala padákem. Křest totiž moderoval herec Petr Vágner, který její skok zařizoval. „To já bych do toho nešel,“ obdivoval ji za to Brzobohatý, který zažil požár na palubě letadla. Moravec, jenž po nehodě s taxíkem chodí už v pořádku a bez berlí, se zase svěřil, že ho čeká poslední operace, kdy mu budou z nohy vyndávat šrouby. Všichni kmotři se však shodli na jednom: Příští chvíle volna stráví s Mackovou novou detektivkou!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.