Smrtící rakovina mozku kamarádky Dary Rolins Evy Skallové (†36): Začala bulkou v tříslech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smrtící rakovina mozku kamarádky Dary Rolins Evy Skallové (†36): Začala bulkou v tříslech!

Eva bojovala se zákeřnou nemocí rok. V srpnu se nechala nafotit pro slovenský magazín.
Eva bojovala se zákeřnou nemocí rok. V srpnu se nechala nafotit pro slovenský magazín. (Foto Petra Ficová pro Slovenka Tvoj Štýl, ara )

Začalo to malou bulkou v tříslech a skončilo krvácením do mozku! Kamarádka a manažerka Dary Rolins (43) bojovala s rakovinou statečně téměř celý rok. V úterý ale Eva Skallová (†36) zákeřné nemoci podlehla.

Loni v listopadu se Dařina kamarádka necítila dobře a trápily ji bolesti zad, proto navštívila fyzioterapeuta. Ten jí párkrát hnul nohou a něco se mu tam nelíbilo. Skallová šla okamžitě na sono a CT. „Myslela jsem si hodně věcí. Jen ne, že mám tuhletu chorobu . Doma ji nepojmenováváme. Nemáme to rádi. To slovo vůbec nevyslovujeme,“ prohlásila pro pluska.cz Eva. Podezření na rakovinu se ale bohužel potvrdilo a s bulkou v tříslech začala okamžitě podstupovat chemoterapie. „Začala tušit, že ta bulka bude znamenat asi velký průser,“ sdělil deníku Aha! jeden z blízkých přátel Skallové.

Zhoubná nemoc se během pár týdnů začala šířit a napadla mozek. Následovaly další a daleko silnější chemoterapie. „Jednou těžkou chemoterapií ji téměř otrávili a v celém těle Evě museli měnit krev,“ dozvědělo se Aha! ze svého zdroje. Chvíli poté, co zpěvaččina manažerka chemoterapie vysadila, ulevilo se jí. „Žiji přítomností. Už moc věcí neplánuji. Člověk nemůže stíhat vše a já mám nyní velmi omezenou kapacitu energie a soustředím se na každý okamžik. To byla moje velká chyba. Žila jsem tím, co bude. Nyní už ambice nemám,“ přiznala Eva. Přítomností bohužel dlouho nežila. Objevily se dva nové nádory na mozku a její život lékaři už počítali na hodiny.



Přečtěte si
hejpockej
1. 10. 2016 • 05:16

pani Skallove je mi moc lito, myslim ale, ze s tim ma dost spolecneho karma Rollincove. Bohuzel to opet odnesl nevinny clovek...

hejpockej
1. 10. 2016 • 05:12

bozi mlyny melou...

hejpockej
1. 10. 2016 • 05:09

ano, pamatuji si, jak Rolincova zabila toho pana na mopedu. Byla arogantni, zivot ciziho cloveka pro ni nic neznamenal. Pekne si tu jeji karmu zavarila. A ted se ji to zrejme vraci, jen doufam, ze to neodnese i nekdo blizsi, treba dcera. Rolincka pochopi na trikrat, co je ztrata blizke osoby, a jak se musela citit rodina toho zabiteho pana.

rezacek
30. 9. 2016 • 11:24

Je to jistě ztráta. Skoro taková,jako když pěvkyně Rolincová smetla toho chlapíka na mopedu. To z ní ovšem arogance jen ukapávala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.