Sklenaříková vrací úder! Otec despota zuří | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sklenaříková vrací úder! Otec despota zuří

Adriana sepsala autobiografii, ze které otec nevyšel v nejlepším světle...
Adriana sepsala autobiografii, ze které otec nevyšel v nejlepším světle... (Foto ara)

Adriana Sklenaříková (45) má s otcem Miroslavem (68) dlouhodobě napjaté vztahy. Ty se ještě zhoršily poté, co slovenská kráska vydala autobiografii Pochádzam z krajiny, ve které na něm nenechala nit suchou.

„Měli jsme dohodu, že tu knihu psát nebude. Nakonec ji vydala a je to příšerné. Není tam o mě jediné pozitivní slovo a skoro nic není pravda,“ vyléval si srdce zdrcený otec pro Nový čas.

Nakolik jsou slova obsažená v knize pravdivá či nikoliv, se asi nikdy nedozvíme. Faktem ale zůstává, že Adriana o svém otci nemá dobré mínění a úryvky z autobiografie to potvrzují. „Večer máma vyvářela guláš a na stůl položila pivo, aby uspokojila apetit otce. Nikdy jí nepomohl. I když dělal blízko matčiny práce, nechal ji jít na autobus a neodvezl ji. O všechno se starala. Můj otec to ale považoval za samozřejmost, nikdy jí nepoděkoval,“ píše Sklenaříková. „Jediné dny, kdy byl doma pokoj, byly ty, když v televizi dávali fotbal. S pivem v ruce sledoval zápas a ten kulatý míč nás chránil před jeho výčitkami a šikanou.“

Sklenařík ale považuje slova své dcery za bohapusté lži a výmysly. „Ona si to prostě vysnila, nebo jí to někdo namluvil, protože ona samostatná nikdy nebyla. Jestli v tom sehrála nějakou úlohu její máma, to nevím, ale asi ano. Já jsem jí nechtěl nikdy ublížit, ale teď mám pocit, že ona ubližuje mě,“ lamentoval Miroslav.

To, že se s ním dcera dříve vídala, podle něj vůbec nebyla její iniciativa. Spíše ji k tomu přiměl bývalý manžel, s nímž si Sklenařík velmi dobře rozuměl. „Ještě, když žila s Christianem (francouzský fotbalista Christian Karembeu, pozn. red.), tak zřejmě on ji dokopal k tomu, aby se na mě alespoň jednou za rok přišli podívat, ale teď už to neplatí. Je mi to strašně líto. Když vám dítě nepřijde ani na padesátku, tak už to něco znamená a já si to neumím vysvětlit,“ smutnil Adrianin otec.

Nyní jsou s modelkou už pouze v písemném kontaktu. „Teď si alespoň napíšeme email na narozeniny, na Vánoce. Ona mi odepíše „děkuji“ a jsem rád, že je to aspoň takhle. Víte, roky přibývají a člověk se úplně nechce odříznout od nějakého vztahu, i když chladného,“ dodal Sklenařík.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.