Co se to děje? Svobodovou hlídá ochranka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Co se to děje? Svobodovou hlídá ochranka!

Vendula Svobodová
Vendula Svobodová (: Archiv)

PRAHA – Vdovu po hitmakerovi Karlu Svobodovi (†68) Vendulu (35) bude dnes střežit komando! Vendula se totiž poprvé od lednové sebevraždy manžela objeví ve společnosti na kulturní akci a její manažer Janis Sidovský se bojí, aby se jí něco nepřihodilo.

20 speciálně najatých bodyguardů

Vendula dnes večer přijde na ostře střežený koncert do pražské Jeruzalémské synagogy, o které se ví, že by mohla být jedním z terčů teroristického útoku.

„Tato významná česká památka je střežena ve dne v noci a na koncert bude ochranka ještě více posílena,“ přiznal deníku Aha! Sidovský, který je pořadatelem Koncertu pro varhany, na němž zazpívá i Lucie Bílá (41).

O bezpečnost Venduly Svobodové tak bude dbát několik bodyguardů, kteří se od ní nehnou ani na krok, takže si bude připadat jako Whitney Houston ve filmovém trháku Osobní strážce. Podle našich informací najal Sidovský dvacet bodyguardů, kteří budou hlídat nejen Vendulu, ale i účinkující – Lucii Bílou, Pavla Šporcla, Martu Kubišovou, Daniela Hůlku a Pavla Vítka, kteří na prestižním Koncertu pro varhany vystoupí.

Producent koncertu a Vendulin manažer Janis Sidovský nic nepodcenil a v pohotovosti prý bude i městská policie. Beznadějně vyprodané akce se totiž zúčastní mimo Venduly Svobodové řada osobností v čele s velvyslancem státu Izrael Arie Arazim či představitelé pražské židovské obce. „Každý z účinkujících zazpívá skladby židovských autorů, jen Daniel Hůlka zvolil Antonína Dvořáka a v programu zazní písně z muzikálů Bídníci, Cats nebo Porgy a Bess,“ dodal Sidovský.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.