Petra Pudová v náručí: To je tóčo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Petra Pudová v náručí: To je tóčo!

Petře Pudové to s Robertem N. slušelo a při fotografování se ve studiu i pěkně vyřádili.
Petře Pudové to s Robertem N. slušelo a při fotografování se ve studiu i pěkně vyřádili. (Aha! – Martin Pekárek)

PRAHA – Semifinalistka první řady »novácké« reality show Česko hledá SuperStar Petra Pudová (20) a zpěvák Robert N. (29) vytvořili nový pár! „Ovšem jenom umělecký! Petra se totiž nedávno šťastně zasnoubila a já jsem pořád singl,“ posteskl si při fotografování Robert.

„To nechápu, že tě ještě žádná fanynka neutrhla,“ smála se Petra a skočila Robertovi do náruče s výkřikem: „A teď teprve začne pořádné tóčo!“

Pudová totiž nazpívala s Robertem duet Můj čas ze seriálu Sanitka. „Můj čas jsme natočili v současném kabátu, tak věřím, že se bude líbit i na diskotékách,“ doufá Petra, kterou jsme zastihli, jak s Robertem fotí společné snímky na obal cédéčka love songů Chtěl bych tvou lásku. Kromě jejich sólových písní a skladeb v podání Moniky Absolonové, Kateřiny Brožové, Pavla Nováka, Nicol Lenertové, Patrika Foxe a řady dalších na albu za dva týdny vyjde i jejich duet Můj čas.

Petra Pudová o sobě po SuperStar nedala moc slyšet, ale teď se prý všechno změní a útlá kráska ohlásila návrat do showbyznysu. „Dala jsem přednost škole. Příští týden budu maturovat na Konzervatoři Jaroslava Ježka a potom už budu jenom zpívat a hrát,“ přiznává sexy brunetka. Před třemi týdny měla premiéru Dobře placené procházky, kterou v Národním divadle režíroval Miloš Forman se syny, a do toho natáčí své debutové album. Dvě písně z něj nedávno vyšly v Producentském centru Františka Rychtaříka pod patronací zpěváka Patrika Foxe na albu S tebou mě baví žít.

Stejně úspěšný jako Petra je nyní i Robert N. Republiku objel s Miss aerobik tour a s Tuk tour Luboše Xavera Veselého, a když nezpívá, vybírá písničky na album svých největších hitů, které vyjde za měsíc. „Bude to takové shrnutí mé první pěvecké pětiletky. Už ale začínám pracovat na albu Duety. Vyjde na podzim a chybět na něm nebude ani Můj čas s Petrou,“ dodal Robert.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.