Miss Doleželová: V plavkách na ulici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miss Doleželová: V plavkách na ulici!

Jana Doleželová přijela na módní přehlídku trochu spálená od moře, kde byla se svým přítelem, a své sexy křivky odhalila přímo na ulici.
Jana Doleželová přijela na módní přehlídku trochu spálená od moře, kde byla se svým přítelem, a své sexy křivky odhalila přímo na ulici.  (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – Na červeném koberci před butikem módní návrhářky Beaty Rajské se ve středu v podvečer strhla velká podívaná! Nové sexy hadříky na minipřehlídce, které nadšeně přihlížely i kolemjdoucí davy turistů, totiž předvedly naše přední a Beatiny dvorní modelky.

Na červeném koberci před butikem módní návrhářky Beaty Rajské se ve středu v podvečer strhla velká podívaná! Nové sexy hadříky na minipřehlídce, které nadšeně přihlížely i kolemjdoucí davy turistů, totiž předvedly naše přední a Beatiny dvorní modelky. Nechyběla Diana Kobzanová (24), Markéta Divišová 24), Michaela Salačová (24) nebo Jana Doleželová (25). Ta dokonce přímo na ulici předvedla i plavky!

Michaela Salačová se před i po promenádě chlubila svým snubním prstýnkem, který jí nedávno navlékl její manžel Dalibor Vajčner na zámku v Dětenicích. „Pro Beatu předvádím vždycky. Nejen že jsme dobré přítelkyně, ale její vkus se mi velmi zamlouvá. A oblečení padesátých let zbožňuji,“ pěla chválu na modely Salačová, která s ostatními modelkami představila oblečení blížícího se léta z nové kolekce na nadcházející sezonu.

„Jako všechny mé modely i tyto se nesou v rafinovaném a zároveň velmi sexy stylu, odhalujícím křivky ženského těla a zdůrazňujícím jeho půvaby,“ prozradila návrhářka. Průvodkyní večera byla bývalá modelka, moderátorka a matka dvou dětí Elen Černá-Valentová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.