Manžel Vendulky utěšitelky: Líbačka s jinou ve křoví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Manžel Vendulky utěšitelky: Líbačka s jinou ve křoví!

Klára Melíšková a Viktor Tauš se líbali u říčky Teplá.
Klára Melíšková a Viktor Tauš se líbali u říčky Teplá. (Foto Aha! – Jan Tůma a showpix.cz, Aha! – D. Kundrát, M. Hykl, M. Pátek a P. Machan)

Tak to vypadá na pěkný malér! Alespoň pro vdanou herečku Kláru Melíškovou (44) a ženatého režiséra Viktora Tauše (42). Tihle dva se totiž tajně líbali v křoví na karlovarském filmovém festivalu, což neuniklo objektivům pozorných fotografů.

Co na inkriminované snímky asi řekne Taušova manželka, Vendulka utěšitelka z Básníků Eva Jeníčková (51), a také manžel Melíškové, herec a dabér Lukáš Hlavica (50)? O jejich dětech ani nemluvě...

Vedli se za ruce

Už na začátku týdne se Melíšková ruku v ruce objevila s Taušem v karlovarském domě České televize, kde se zúčastnili debaty o kriminálním seriálu Modré stíny, v němž Klára hraje vyšetřovatelku a Viktor vše režíroval. Tomu, že se při příchodu vedli za ruce, ještě ale nikdo nepřikládal důležitost.

Romantika u řeky

Úterní líbačku těch dvou už ovšem nešlo přehlédnout! Melíšková a Tauš se totiž při procházce okolo říčky Teplá láskyplně objímali, a dokonce se i líbali. Rozhodně se k sobě nechovali jako kamarádi nebo kolegové ze seriálu.

Klape jim manželství?

Tauš ani jeho manželka Eva do uzávěrky vydání na náš dotaz ohledně fotografií, a hlavně svého chování nereagovali. Stalo se snad v jejich manželství něco zásadního?

 

 



Přečtěte si
aurora45
9. 7. 2016 • 20:18

Jako režiséra tauše nemusím, zejména po Modrých stínech. A melíšková je drmolící druhořadá herečka, ale oba jsou jistými kruhy vynášeni do nebes pro své kvality(!)

Syda
7. 7. 2016 • 06:56

No hlavně je potřeba to řádně rozmáznout.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.