Karel Gott: Příjemný víkend po boku známé zpěvačky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Karel Gott: Příjemný víkend po boku známé zpěvačky!

Karel Gott se opět těší ze života!
Karel Gott se opět těší ze života! (Foto Facebook)

Ještě před nedávnem jsme se o zlatého Slavíka všichni báli, teď je Karel Gott (76) jako vyměněný. Vyrazil na návštěvu ke své známé kamarádce. Nové nadšení do života nezapomněl sdílet ani se svými fanoušky.

Je to ani ne tři čtvrtě roku, co lékaři diagnostikovali Gottovi rakovinu mízních uzlin. Božský Kája ale ukázal, že se jen tak nedá! Zákeřnou nemoc porazil a teď dokonce vyrazil do přírody. „Příroda je místo, kde mohu nabrat inspiraci, nápady a novou energii k životu,“ svěřil se Gott už dříve Blesku.

Gott podle všeho s manželkou Ivankou (40) a fenkou Stellou navštívil svou dobrou známou Ilonu Csákovou (45). Ta sice na fotografiích není, můžeme na nich ale spatřit jednoho z jejích yorkšírů. Karel si výlet do přírody evidentně užíval. „Posílám vám pozdravy z přírody a přeji krásné léto,“ napsal svým fanouškům.

Více zajímavostí ze života Karla Gotta najdete ZDE!



Přečtěte si
qwertina
30. 6. 2016 • 23:09

Myslim ze kdyby Gott byl normalni delnik, tak by si o nej holky ani kolo neoprely on si toho ale jiste neni vedom

mpads
30. 6. 2016 • 20:38

amplituda Jsi postižena osoba, jen myslící na život se ***ním a bez něho. Život není o tom. Csaková a Gott jsou dlouholetými přáteli a ve svém oboru.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.