Nemocný moderátor Jančařík (40): Prozradilo ho veliké břicho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nemocný moderátor Jančařík (40): Prozradilo ho veliké břicho!

Moderátor Michal Jančařík boj s nemocí nevzdává.
Moderátor Michal Jančařík boj s nemocí nevzdává. (FOTO: TV Nova, Herminapress, Profimedia.cz,)

Sympatický moderátor počasí Michal Jančařík (40) se v poslední době viditelně změnil. Za touto změnou stojí těžké onemocnění ledvin, které v následujících měsících vyústí v transplantaci.

Na první pohled je vidět, že s ním není něco v pořádku. „Lékaři mi diagnostikovali polycystózu ledvin. Podle léčebného plánu mě čeká v následujících měsících transplantace a následná rekonvalescence,“ potvrdil Blesku smutnou zprávu sám moderátor.

Michal, který je jinak velmi štíhlý, na nedávném křtu své knížky ani volnější košilí nedokázal zamaskovat neobvykle velké břicho. Což je právě jeden z příznaků polycystického onemocnění ledvin. Takto postižení pacienti docházejí na dialýzu a v případě nalezení dárce se přistupuje k transplantaci. Pochopitelně obrovský strach o milovaného syna má i otec Petr Jančařík (64). „Není to něco, o čem bych chtěl mluvit…“ řekl nejprve. On i celá rodina ale věří, že se Michal s nemocí popere a zcela se uzdraví! „Je to řešitelné, sice těžce, ale vždycky je naděje. Věřím tomu, že ano!“ řekl táta Petr s nadějí a vírou v současnou medicínu.



Přečtěte si
jity
18. 6. 2016 • 09:15

Nikomu nepřeji žádnou nemoc, ani celebritám a ani lidem, o kterých se nepíše. To, že tady zase někdo bude vyšilovat, proč se píše o Jančaříkovi. Držím palce jemu i ostatním, které trápí nemoc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.