Dlouhodobě podváděná Patrasová (60): Stres, vředy, odvoz do nemocnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dlouhodobě podváděná Patrasová (60): Stres, vředy, odvoz do nemocnice!

Dáda Patrasová má kvůli nervům obavy o své zdraví. Felix opět randí s Lucií.
Dáda Patrasová má kvůli nervům obavy o své zdraví. Felix opět randí s Lucií. (Foto Aha! – Martin hykl, herminapress.cz)

Úporné bolesti žaludku ji dohnaly na gastroskopii. Lékaři vzali Dádě Patrasové (60) vzorky a poslali je na histologii. „Trnu, co bude,“ říká herečka s obavami. Musí si počkat dva týdny, během kterých bude trnout strachy. 

Vážné zdravotní problémy přičítá Dáda nervům, v nichž žije poslední rok. Nevěra manžela Felixe Slováčka (72) jí dala zabrat. „Skoro se modlím, aby to byl opět jenom vřed,“ přiznává. Naráží tím na to, že před deseti lety skončila ve fakultní nemocnici, kde jí léčili vředy v žaludku a na dvanácterníku. Tehdy nemusela na operaci, stačily kapačky a léky.

„Opravdu se bojím, aby to nebylo něco vážnějšího. Na histologii se přece posílá tkáň kvůli rakovině,“ křižuje se Dáda. Dobře ví, že tuto obávanou nemoc spouští i »obyčejný« stres. Toho si, bohužel, užila v posledních 11 měsících kvůli manželově nevěře s výtvarnicí Lucií Gelemovou (33) dost a dost. Cítí, jak se nerváky podepsaly na jejím zdravotním stavu. Vedle bolestí břicha se před dvěma týdny ozvala i páteř. „Ještě, že mám dost práce, která mi dovolí na zdravotní potíže aspoň na chvíli zapomenout. Jinak bych pořád myslela na to, co mi ty bolesti asi působí,“ konstatuje Dáda. Zaváděli jí trubici

Gastroskopie je vyšetření jícnu, žaludku a dvanácterníku. Pomocí zvláštní ohebné trubice umožňuje lékaři nahlédnout do pacientova trávicího ústrojí.

Psychiatr Cimický: Stres škodí! 

Jan Cimický
„Stres ovlivňuje vše, co na nás zvnitřku i zvnějšku působí. Čím víc je člověk oslabený, třeba nemocí, tím víc do nás hlodá. Příznaky jsou nepříjemné, jako například poruchy spánku, stavy úzkosti, nechutenství, ale také pocit, že člověk nemůže dýchat, že se dusí. Ta škála je velice široká,“ řekl Aha! psychiatr MUDr. Jan Cimický.



Přečtěte si
antonuis.j
18. 5. 2016 • 16:50

Jdi se léčit, stará bába, a jen se vozí po lidech, podle profilu bys měla krmit holuby v parku a vozit vnoučata, jsi trapná a už to fakt přeháníš Dřív jsem s tebou celkem často souhlasil, ale poslední dobu to je vrchol, co předvádíš, jak číháš tady i na FB diskuzi a navážíš se sprostě do všech, jsi divná.

ararat
18. 5. 2016 • 08:11

najednou je ti antonius.j dobrý co,jinak nemáš pro něj slušného slova,ty pokrytče

ararat
18. 5. 2016 • 08:05

jasně nemá nic na starosti než sdělovat blbcům na diskuzi své soukromí...to si může myslet akorát blbec...co si myslí zdejší pisálkové je ji fakt u řitě,a čeká na to že ji budete urážet a nadávat,to se může vyplodit jenom českému člověku,který sezobe úplně všechno,jenom proto,aby si ulevily sami sobě,protože má problém.To nemá logiku,ale vyvracet blbosti nemá cenu.

Anitata
14. 5. 2016 • 22:08

eisenbieger - musíte doufat, že se vám tento sen splní, ale pokud ve svých 70 žijete z normálního důchodu a nemáte takové finanční prostředky jako pan S., aby jste za služby tohoto typu slečen mohl zaplatit, uděláte lépe, když budete jenom snít....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.