Horor Veroniky Žilkové: Doprovodit dítě na smrt neunesla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Horor Veroniky Žilkové: Doprovodit dítě na smrt neunesla!

Veronika Žilková je velmi statečná žena, ale...
Veronika Žilková je velmi statečná žena, ale... (Foto: Aha! - Roman Souček)

Od smrti jejího syna Melichara (†6 měsíců) uběhlo už osm let. Na hrozné okamžiky však Veronika Žilková nezapomněla dodnes a přiznala, že pohled na své umírající dítě neunesla…

Její těhotenství probíhalo bez problémů až do osmého měsíce, kdy jí lékaři oznámili, že miminko má brániční kýlu. Už tehdy Žilkové došlo, že tenhle životní boj zřejmě nevyhraje, udělala proto však maximum.

„Dala jsem sice život pěti dětem, ale doprovodit dítě ke smrti? Věděla jsem, že na tohle nemám! Tehdy nastoupil můj muž. On tam ten týden, než nastala smrt, byl a všechno zařídil,“ přiznala Veronika Žilková v pořadu 13. Komnata a dodala, že manželovi Martinovi Stropnickému je za tento skutek neskonale vděčná.

 

Přečtěte si
antonuis.j
27. 2. 2016 • 11:24

To je, tzv. bello, také mekanik, dutchschulz a další nicky - nejhnusnější bába, co kdy existovala, stará zapšklá tlustá a škaredá chudá zlá mrcha je to. Nesnáší ji tu každý.Je to odporná zrůda a jedubaba.

antonuis.j
27. 2. 2016 • 11:22

Přesně tak, tyhle osoby jsou psychicky nemocné, zlé, a také opuštěné a plné nenávisti a závisti. Tzv.bello si tu píše sama se sebou pod více nicky, hlavně nick mekanik - toho si vymyslela jako svého milence, píše si tu za něj milostné i věcné vzkazy - podle ní je normální, že si páry píší na veřejném fóru bulváru ... Napadá naprosto každého, o kom se píše, toho osobně zná a nadává neskutečně sprostě a zle, a napadá lidi, kteří mají jiný názor - NIKDY tu nenapsala slušně nebo dokonce uznale o nikom z článku ani o diskutujících, je to dementní stará ošklivá a tlustá důchodkyně, stará panna, která si k bídnému důchodu přivydělává uklízením ve fitku a nenávidí každého úspěšného potažmo známého člověka... Je to chudinka. A už je tu všem pro blázny, bába nesnášenlivá zlá.

jity
27. 2. 2016 • 09:14

Mohu mít vůči Veronice výhrady, ale smrt dítěte nepřeji nikomu. Tu bolest jí věřím, vždycky ji ten chlapeček bude chybět.

tunka
27. 2. 2016 • 09:03

soorry ... můžou psát tak hnusné příspěvky a to proto, že to nejsou žádní inteligentní lidé. Jsou to pouze lidské trosky a hnusné hyeny. Je to -bello-, amplituda, teriyaki a nový nick babapsi. Všechny potřebují léčit na psychiatrii!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.