Ruppert se bude ženit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ruppert se bude ženit!

Milenci Matěj Ruppert a Karolína Chytilová si řeknou v červenci »ANO«!
Milenci Matěj Ruppert a Karolína Chytilová si řeknou v červenci »ANO«!  (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – Zpěvák a šoumen Matěj Ruppert (29) se bude ženit! Se svou vyvolenou Karolínou Chytilovou (28) přitom chodí teprve od února! „Strávili spolu už Silvestra, ale v té době měla Karolína ještě vztah s Romanem Říčařem, který nyní chodí s Luckou Vondráčkovou.

Zpěvák a šoumen Matěj Ruppert (29) se bude ženit! Se svou vyvolenou Karolínou Chytilovou (28) přitom chodí teprve od února! „Strávili spolu už Silvestra, ale v té době měla Karolína ještě vztah s Romanem Říčařem, který nyní chodí s Luckou Vondráčkovou. Matěj pak odjel na pánskou dovolenou a od února je s Karolínou,“ řekl nám Ruppertův kamarád.

Matěj Ruppert se tak po moderátorovi Liborovi Boučkovi a zpěvákovi a herci Richardovi Krajčovi stává dalším umělcem, který se oženil jen krátce po začátku vztahu. Zatímco jeho předchůdcům unáhlená manželství dlouho nevydržela, Matěj doufá v zázrak!

„Veselka bude v červenci. Je nám spolu báječně, není důvod ji odkládat. Víc vám ale vážně neprozradím,“ řekl včera deníku Aha! ženich Ruppert. Není ale tajemstvím, že přípravy veselky, která má proběhnout u vody v Sušici, jsou už v plném proudu. „Už si oba vybírají oblečení a zařizují hostinu,“ říkají Matějovi známí.

Matějova nastávající, zpěvačka a herečka Karolína Chytilová, se proslavila tím, že odstartovala kauzu sexuálního zneužívání sboristek v Bambini di Praga Bohumila Kulínského. Jak měla přiznat, patřila mezi zneužívané dívky a několik let s Kulínským spala, ovšem její výpovědi se značně rozcházejí. Ruppert zase před ní chodil pět let s moderátorkou Evou Aichmajerovou (28). Tu si přesto nevzal, i když se proslýchalo, že by o to Eva stála. „Matěj jí tvrdil, že manželství pro něj není a že ho neuznává,“ přiznala nám Evina kamarádka. „Nic o tom nevím. Je to pro mě novinka a překvapení. Jsou spolu krátce, tak si myslím, že to není pravda. Pokud ano, přeju jim štěstí,“ řekla nám včera překvapeně Eva Aichmajerová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.