Bouček & Ďurianová: Okamžitě rozvedeni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bouček & Ďurianová: Okamžitě rozvedeni!

Libor byl v soudní síni sám. To je ale i v reálném životě.
Libor byl v soudní síni sám. To je ale i v reálném životě. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Justiční palác v Praze na Míčánkách se stal posledním dějstvím tragikomedie jepičího manželství moderátora Libora Boučka (25) a jeho nevěrné Slovenky Marianny Ďurianové (30)!

Justiční palác v Praze na Míčánkách se stal posledním dějstvím tragikomedie jepičího manželství moderátora Libora Boučka (25) a jeho nevěrné Slovenky Marianny Ďurianové (30)! A zatímco navrhovatelka Marianna se k soudu nedostavila, ani neposlala právníka, Libor prožíval nejkrušnější chvíle života. „Mám pocit, jako když jdu na očkování. Nebude to lehký, nikdy bych nečekal, že to takhle skončí,“ svěřil se deníku Aha! ještě před začátkem svého prvního a zároveň i posledního rozvodového stání.

„Ani nevím, jakou mám jednací síň, někde jsem ztratil obsílku,“ snažil se Libor cestou k soudu žertovat a sháněl se po rozvodových darech, ale bylo vidět, že prožívá těžké chvíle. Rozvod trval jen chvíli, právní moci nabude ale až po patnáctém dnu od doby, kdy si exmanželé vyzvednou rozhodnutí a propadne doba na odvolání. Během stání se soudkyně Libora ptala třeba na to, jestli svou ženu stále miluje. „Na to nechci odpovídat,“ překvapil Bouček přítomné novináře vyhýbavou odpovědí, která se mu říkala jen těžko.

Neřešilo se ani majetkové vyrovnání, na tom se oba dohodli už dříve. Nebylo nijak složité, společný byt si koupit nestihli a auto, které Libor koupil, dal Marianně darem. Okamžitě po vynesení rozsudku se Libor sebral a rychle prošel mezi přítomnými fotografy, nechtěl s nikým mluvit. „Je to hořké. V mých představách se instituce manželství zhroutila. Vždycky jsem myslel, že až se jednou ožením, tak to bude napořád,“ řekl deníku Aha! jen krátce a odspěchal do dabingového studia, doufaje, že ho práce v pro něj ošklivý jarní den rozptýlí. A co udělá se snubním prstýnkem? „Asi bych ho měl hodit do Dunaje...“ utrousil včera Libor na rozloučenou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.