Ivan Vyskočil (69): Měl nehodu na motorce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ivan Vyskočil (69): Měl nehodu na motorce!

Herec Ivan Vyskočil se ve svých 69ti letech cítí prý zdravotně velice dobře. Na silnici musí být ale opatrnější...
Herec Ivan Vyskočil se ve svých 69ti letech cítí prý zdravotně velice dobře. Na silnici musí být ale opatrnější... (Aha! – Martin Pekárek, ara)

Herec Ivan Vyskočil se cítí v poslední době zdravotně velice dobře. Radost z dobré kondice mu ale pokazila nehoda na motorce.

„Před několika týdny jsem měl nehodu na motorce. Řidič v meďáku přede mnou prudce zastavil, já na to dupl a dostal smyk,“ svěřil se herec redaktorce Markétě Reinischové v její talk show na blesk.cz.


Po nehodě byl okamžitě převezen do nemocnice, kde lékaři zjistili, že má zlomenou lopatku a natržené vazy. „Bolí to jak čert, ale kromě rehabilitace s tím nejde nic dělat,“ stěžuje si Vyskočil. A jak se o herce stará v době rekonvalescence jeho o 41 let mladší přítelkyně Romana Fenclová? Vzhledem k pracovní vytíženosti obou z nich jim prý společného času bohužel moc nezbývá. Vyskočil se tak musí spokojit s péčí po večerech a o víkendech.

 Vše o motorkách, skůtrech a motocyklových závodech čtěte na Auto.cz

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.