Kerndlové nový klip! Pět převleků a čtyři účesy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kerndlové nový klip! Pět převleků a čtyři účesy!

Za Tereziným sexy vzhledem v novém videoklipu stojí vizážistka Lenka Šourková a stylistka Viola Fetišová.
Za Tereziným sexy vzhledem v novém videoklipu stojí vizážistka Lenka Šourková a stylistka Viola Fetišová. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvačka Tereza Kerndlová (20) si dala na svém novém videoklipu hodně záležet! V předělávce slavné písničky George Michaela Careless Whispers, kterou už rádia hrají jako singl jejího na podzim chystaného nového alba, totiž vystřídala pět kostýmů a čtyři účesy!

„Natáčeli jsme celý den a noc, končili jsme nad ránem o Velikonočním pondělí,“ prozradila deníku Aha! Tereza. „Snažili jsme se, aby byl klip vizuálně působivý. Je v retro stylu, ale přitom moderní. A čím se mi tak líbí? Je to skladba, ve které je po dlouhé době dominantní saxofon, poslední dobou většinou převládají kytary,“ dodává Kerndlová, která se v klipu předvede třeba v šatech od Kláry Nademlýnské, Ivany Pedron nebo Jablonexu. A jako ve slavné komedii Ďábel nosí Pradu, došlo v klipu i na tuto značku!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.