Vlaďka Řepková (34) je v kritickém stavu a léky nezabírají! Co se děje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vlaďka Řepková (34) je v kritickém stavu a léky nezabírají! Co se děje?

Vlaďka Řepková leží v nemocnici, její stav je velmi vážný.
Vlaďka Řepková leží v nemocnici, její stav je velmi vážný. (Foto: Aha! - Daniel Černovský)

Známá modelka Vlaďka Řepková (34) leží ve velmi vážném stavu v nemocnici. Už deset dní nepozřela ani sousto a je odkázaná na infuze. Začalo to jako lehký zápal plic…

Řepková se vydala k lékaři, když ji trápil kašel a bolesti na hrudi. Podle dostupných informací ji lékař poslal domů s tím, že je to slabší zápal plic a že to má vyležet doma. „Jenže Vlaďce bylo stále hůř a pomalu přestávala jíst. Když už do sebe něco dostala, tak to šlo hned ven. Navíc se přidaly vysoké horečky,“ řekla Blesku modelky kamarádka.

Čtyři dny po návštěvě pohotovosti byl její stav natolik špatný, že musela být odvezena do nemocnice. Tam už lékaři rozpoznali těžký zápal plic, v nichž má navíc vodu. „Doktoři už vyzkoušeli čtyři druhy antibiotik a zatím žádná z nich nezabrala,“ dodala její známá s tím, že Řepková je vyzáblá na kost a úplně bez energie. Vyživovaná je infuzemi, protože vše vyzvrací. To je podle vyjádření MUDr. Pavla Bočka pro Blesk způsobeno tím, že oteklé plíce tlačí na jícen a ten brání požívání jídla.

 

Přečtěte si
xsedmikraska
9. 10. 2015 • 12:40

Paní Řepková měla poslední dobou velký psychický nápor. Tak si to vezměme, nejdříve uhnala ženáče. Poté spor s jeho rodinou ohledně alimentů na děti. Poté autem srazila úředníka. Pak nasadila svému manželovi parohy, rychlé stěhování z domu. Následky jejího konání nesou svou daň. Přesto ji přeji brzké uzdravení, protože děti potřebují svou maminku.

-bello-
9. 10. 2015 • 01:35

Jen jsem nakoukla, nic tady skušnýho pro mě,,,

zzapp
8. 10. 2015 • 22:54

ampli...po tvém příspěvku možná bude..povolena...

vydedena
8. 10. 2015 • 17:01

Každému přeji, aby prozřel ,aby dostal k tomu prozření nějakou šanci.....a i taková nemoc je někdy příležitostí. Leč někoímu nepomůže opravdu nic, to je pak ovšem smutné a tragické.

mord
8. 10. 2015 • 16:20

Ty tady pořád trousis ty svoje hovadiny ty hloupa sjeta drbno z Aha? raději zase popadni smeták to ti jde lip bellmeku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.