Svobodův muzikál Golem slavil stovku: Pařilo se i bez Venduly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Svobodův muzikál Golem slavil stovku: Pařilo se i bez Venduly!

Vendula na stou reprízu Golema nepřišla.
Vendula na stou reprízu Golema nepřišla. (Aha!: Alexandr Malachovský)

PRAHA – Poslední muzikál tragicky zesnulého hitmakera Karla Svobody (†68) Golem se dočka sté reprízy! „Jsme hrdí, že můžeme zpívat na Karlovu hudbu,“ znělo unisono od herců a zpěváků na jevišti Divadla Hybernia, odkud se pak všichni vypravili malé jubileum pořádně oslavit.

Poslední muzikál tragicky zesnulého hitmakera Karla Svobody (†68) Golem se dočka sté reprízy! „Jsme hrdí, že můžeme zpívat na Karlovu hudbu,“ znělo unisono od herců a zpěváků na jevišti Divadla Hybernia, odkud se pak všichni vypravili malé jubileum pořádně oslavit. A nenechali si večer zkazit ani tím, že jejich kolegy z muzikálu Angelika zchvátila viróza. Na party přišel i Svobodův syn Petr, pozvaná byla i Vendula Svobodová, která ale ten den ležela v posteli v horečkách.

Stou reprízu si nemohl vynachválit producent divadla Oldřich Lichtenberg, pro kterého je každé další představení o něco lepší, než to minulé. „Dokonce budeme s Golemem expandovat, obdrželi jsme nabídku na hostování v Bratislavě a v Moskvě a jednáme i s jihokorejským Soulem,“ chlubil se Lichtenberg, který debatoval na večerní terase divadla s Italským zpěvákem Drupim.

Na večírek pak zavítali i herci, kteří odehráli muzikál Angelika ve spřáteleném divadle Broadway – Petr Novotný (59), Monika Absolonová (30) či Pavel Vítek (44). Se svými kumpány Vilémem Čokem (45), Tomášem Savkou (23) a Ivanem Vyskočilem (60) s Lucií pak probírali virózu, která skolila jejich kolegy Pepu Vojtka (41), Dashu a skoro celou company Angeliky. Petr Novotný se však chlubil i svými pocity z právě odehraného představení. „Kromě hubnutí se teď věnuji Angelice, která mě moc baví, chtěl bych teď hrát pořád. Navíc se to představení už usadilo, takže už si z toho trošku děláme legraci. Minulý týden jsme třeba v našem harému trošku zatopili Tomáši Rosickému a Janu Ujfalušimu,“ culil se v narážce na skandál našich fotbalistů s prostitutkami Novotný, který se stále snaží zhubnout. „Můj cíl je mít pod sto kilo, a věřím, že jednoho dne se můj sen stane skutečností,“ chvástá se odvážně Novotný. To Pavel Vítek je ve »svém« muzikálu spokojený: „Nevím, jestli bych si na Golema troufnul, jsem spokojený v Angelice,“ svěřil se přítel Janise Sidovského.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.