Nečekaně otevřená zpověď! Jolana Voldánová (46): O velké touze, která nevyšla... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nečekaně otevřená zpověď! Jolana Voldánová (46): O velké touze, která nevyšla...

Jolana Voldánová
Jolana Voldánová (Foto Aha! – Marek Pátek, ara)

Jolana Voldánová, která byla dlouhá léta jednou z tváří zpravodajství ČT, učinila nečekaně otevřenou zpověď.  Přiznala, že měla v životě jednu velkou touhu, ale na její splnění nedošlo…

Voldánová o sobě říká, že byla zakřiknuté dítě s drobnou logopedickou vadou, přesto se přihlásila do dramaťáku. Pro divadlo se tehdy nadchla a herectví se chtěla věnovat naplno. „Všichni mě poplácávali po ramenou a říkali, jak jsem dobrá,“ svěřila bývalá zprávařka magazínu Rodina DNES. Rozhodla se tedy studovat DAMU, u přijímaček ji však opakovaně odmítli. „Vy přijdete, postupujete jednotlivými koly, a když už to máte skoro na dosah, šéf ročníku si vybere uchazečku, která je typově stejná jako vy. To je osud,“ zavzpomínala na své neúspěchy Voldánová.

Dnes však sama moderátorka ví, že všechno zlé je k něčemu dobré. „Pořád mám v hlavě nějakou kontrolku a jsem trochu nesvá, když mám před lidmi odhalit své nitro,“ dodala s tím, že dobrý herec musí umět i to a ona je založením introvert.

 



Přečtěte si
ivoadler
28. 10. 2015 • 13:52

V Sama doma otřesná. Dobře, že skončila. Už se z ní stává babča. V rádiu se ještě může uplatnit.

lalia
28. 10. 2015 • 12:50

Už také není nejmladší a rve se o to,aby byla stále vidět.Tak to je s herečkami a konferenc,když jim přijdou léta.Vondálová je ženou lázní Bohdaneč.Je tam na velkých panelech vyfocená a má přístup zdarma ke všem procedůrám i k těm nejdražším:prostě se tam má.Ona se v Bohdanči narodila.

ararat
28. 10. 2015 • 08:25

proč se trápíš,stačí vypnout telku a můžeš se jít třeba projít ven..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.