Další díl kriminálního seriálu Labyrint: Svlékli v něm ošklivku Katku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Další díl kriminálního seriálu Labyrint: Svlékli v něm ošklivku Katku!

Katka během natáčení strašně vymrzla.
Katka během natáčení strašně vymrzla.  (Reprofoto ČT)

Ve včerejším díle kriminálního seriálu České televize Labyrint se objevila také herečka Kateřina Janečková (31), kterou unesli a nahou zavřeli do klece! Diváci si ji můžou pamatovat jako hlavní hvězdu seriálu Ošklivka Katka.

Nikdo si přitom nedovede představit, co všechno si herečka při natáčení Labyrintu vytrpěla! „Scénu, ve které je Kateřina Janečková nahá v podzemí, jsme natáčeli na hradě Boskovštejně na jižní Moravě. Teplota se v té době pohybovala těsně nad nulou,“ prozradil nám zdroj ze štábu, podle kterého Janečková pěkně vymrzla. „Bylo tam nainstalováno provizorní vytápění! Ale vzhledem k tomu, že Boskovštejn je zřícenina, teplo se nedařilo v místnosti udržet. Nahá Katka se tak pořád třásla zimou,“ dodal zdroj. Natáčení navíc přerušil večer déšť, takže se celý tým vracel na hrad o několik týdnů později ještě jednou. Aby nahou Janečkovou neokukovalo mnoho lidí, bylo na place jen minimum členů štábu. Přitom pro Kateřinu to nebylo první odhalené natáčení. Na to, že ukázala opravdu všechno, se s rolí poprala suverénně.



Přečtěte si
joudajoudovy
30. 9. 2015 • 07:55

a cemu se divis? bulvar pouze prezentuje vykvet naroda v podobe nahoty, silikonu, dutych vipek, zlatokopek, tunelaru ci zlodeju. o umeni jim nejde, tomu baby na ripe nerozumi, neb jejich intelekt staci na priblble tv serialy o lejnu.

nyxx
29. 9. 2015 • 10:01

Ano, postavu má pěknou, ale je to smutné, že v bulváru píšou JEN o nahé babě a o seriálu se ani nezmíní.

fizi
29. 9. 2015 • 09:42

No ale výsledek stojí za to,Katka má stále krásnou postavu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.