Neználek Hynek Čermák: Kdo je to Krejčíř?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Neználek Hynek Čermák: Kdo je to Krejčíř?!

Hynek Čermák vše vyřešil diplomaticky. To, že Krejčíře nezná, zatajil. Přečetl si scénář a vystřihl ho na jedničku.
Hynek Čermák vše vyřešil diplomaticky. To, že Krejčíře nezná, zatajil. Přečetl si scénář a vystřihl ho na jedničku. (Foto: Petr Novotný, David Malík, David Tesař, Prima, Profimedia.cz, ara)

Tohle je překvapení! Herec Hynek Čermák (42), který hraje v novém kinohitu Gangster Ka Radovana Krejčíře (46), vůbec uprchlého podnikatele neznal. Přiznal to až po natáčení snímku.

Film Gangster Ka přivádí diváky do prostředí organizovaného zločinu v Česku i v exotické cizině. Podle autora předlohy Jaroslava Kmenty (46) v něm nejsou konkrétní osoby a nepadne v něm jméno Radovana Krejčíře, nicméně scénář prý z 80 procent kopíruje jeho život. „Je to hrozně vtipný, já jsem člověk, který nekouká na televizi, nečte noviny a nezabývá se blbostma. Když mi řekli, že mám hrát Krejčíře, v podstatě jsem nevěděl, kdo to je. To jméno jsem někdy zaslechl, ale moc jsem netušil,“ zavzpomínal pro magazín Aha! TV Čermák. Nedal ale na sobě nic znát.

„Tu nabídku mi dal režisér Honza Pachl, se kterým jsem předtím dělal Cirkus Bukowsky, a to je pro mě záruka toho, že se bude jednat o něco, co není jen plácnutí do vody. Takže jsem jen čekal na scénář, abych si ho přečetl, scénář byl skvělý a nebyl důvod to odmítat. Taková role se neodmítá. Nikdo nepoznal, že jsem Krejčíře vůbec neznal,“ přiznal Čermák. V českých kinech běží momentálně první část nového kriminálního thrilleru, druhá Gangster Ka zamíří na plátna 26. listopadu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.