Máme se bát? Vyhlášený český kardiolog, který léčí Karla Gotta (76): Zničehonic se zbavuje vší odpovědnosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Máme se bát? Vyhlášený český kardiolog, který léčí Karla Gotta (76): Zničehonic se zbavuje vší odpovědnosti!

Karel Gott
Karel Gott  (Foto pro Aha! – František Jirásek, Alan Pajer, Zdeněk Merta)

Přední odborník podle všeho dává od slavného pacienta ruce pryč. Máme se o našeho Mistra začít třást?

Karlu Gottovi zřejmě po problémech se srdcem už otrnulo a tak opět svůj pracovní diář narval k prasknutí záplavou akcí a koncertů! To se ovšem příliš nelíbí jeho ošetřujícím lékařům, vrásky na čele má zejména profesor Jan Pirk z pražského IKEMu. "Já to panu Gottovi nezakazuji, ale mé doporučení, aby zvolnil, stále platí! Vše je na něm, je to dospělý člověk, definitivní rozhodnutí musí udělat on sám," diplomaticky se v TV magazínu Blesku zbavuje odpovědnosti za neposlušného pacoše náš pan profesor.



Autor: 

Přečtěte si
-bello-
5. 9. 2015 • 23:43

Kus rozumu mu odešlo za komunistů, když chtěl náš Národní umělec emigrovat. Tolik kšeftů jako v "Ein kessel buntes " by tam nikdy nedostal. Zbytek mu odešel, když poskytl svoje jméno dorotě , muzikantský Lidušce, jinak totální IQ blbce Ivaně.

subrosa1976
5. 9. 2015 • 22:42

Bacha, aby Ivana nezvonila na Tvůj zvonek, vypadá to, že jsi vořechů král a za chvíli je vořechů sezóna - začnou se totiž již brzy klátit

subrosa1976
5. 9. 2015 • 22:39

Až Ti budou čouhat nohy z rakve, tak se pár lidí také pobaví, škoda, že to neuvidíš, protože už teď by sis šel koupit kapesníky, protože Ti potečou smíchem z pérdele sra..čky..!

subrosa1976
5. 9. 2015 • 22:36

amplituda - to je velmi plodný a inteligentní komentář, zřejmě totální amplituda kreatura!

subrosa1976
5. 9. 2015 • 22:29

Ať se to někomu líbí, či nikoliv.. Karel Gott je osobnost a jeden ze symbolů Česka. Je zvykem, že ikony tohoto formátu vystupují do vysokých let, stejně, jako kapacity v jiných profesích - třeba i v oblasti medicíny. Jen hlupák a totální barbar může psát doporučení typu ať ukončí svojí kariéru a podobné nesmysly. Až Vy všichni co tato moudra vyplodíte, budete alespoň z poloviny v nějakém oboru takto úspěšní, pak klidně napište knihu a raďte. V opačném případě si zapněte stupidní seriály v TV a hlaste se do projektů typu Výměna manželek nebo Prostřeno aj. národem blbů milovaných pořadů. Tam se totiž vyskytuje obraz absolutních zapšklých, zamindrákovaných a závistivých Čechů.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.